Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hemmastarkt Peking tar revansch på ÖFK

Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Spelexpert: Eskil Hellberg

Spelstopp: 14.59

1. Malmö–Sirius 1

Malmö FF hade lekstuga med Ballymena och gick vidare med totalt 11-0. Sirius dominerade före paus mot Helsingborg men fick ge sig med uddamålet. Skadelistan omfattar alltjämt många spelare.                                 

2. IFK Göteborg–AFC Eskilstuna X            

Lasse Vibe gjorde comeback för IFK Göteborg mot Falkenberg men utgick skadad. Junes Barny, Benjamin Nygren och Carl Starfelt har lämnat klubben. Felix Michel är tillbaka i AFC Eskilstuna.

3. Norrköping–Östersund FK 1                                

Norrköping har hämnd att utkräva efter förlusten i Östersund. Poängtappet sved ordentligt efter förlust i slutsekunderna. Östersund får tillbaka minst en duo. Merparten av poängen är tagna hemma.

4. Mjällby–Halmstad 2

Mjällbys Mohanad Jeahze missade omstarten på grund av avstängning, men är redo för spel. Halmstads BK var det klart bättre laget på Örjans vall. Mikael Boman är redo att debutera.

5. Öster–Trelleborg 1                                

Öster har kryssat i sex av åtta hemmamatcher. Under veckan har truppen förstärkts med rutinerade anfallaren James Keene. Trelleborg får tillbaka Salif Camara Jönsson = stort plus.

6. Randers–Bröndby 2

Bröndby slog som väntat ut Inter Åbo med totalt 4-3 i veckan. Det blev säker seger i premiären är Silkeborg. Randers har tappat ett par spelare men även förstärkt truppen. Bröndby får tipset.

7. Midtjylland–Nordsjälland 1                                

Midtjylland har varit ett av Danmarks bästa hemmalag de senaste säsongerna. Nordsjälland har tappat värdefulla spelare under sommaren. Kian Hansen förstärkte truppen i veckan. Stark etta.

8. Brann–Stabaek 1

Brann är det bättre laget och behöver trepoäng för att haka på i medaljstriden. Stabaek har en vass målskytt i Franck Boli. Formen är god, men det blir svårt att ta poäng borta mot Brann. Stark etta.

Systemförslaget

1. Malmö–Sirius 1                               

2. IFK Göteborg–AFC Eskilstuna 1X2

3. Norrköping–Östersund FK 1                                

4. Mjällby–Halmstad X2

5. Öster–Trelleborg 1                                

6. Randers–Bröndby X2

7. Midtjylland–Nordsjälland 1                                

8. Brann–Stabaek 1