Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hemmaoddset på Bajen är spelvärt

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Det är topplag i gång under kvällen från Allsvenskan, Superettan och division 1.

Både Barcelona och Napoli står inför tuffa uppgifter i spanska och italienska ligan.

Dagens bästa spel plockas från Allsvenskan!

Dagens bästa spel

Hammarby – Varberg 1

Odds: 1,65

Något annat än en Hammarby-seger skulle vara en enorm besvikelse för Stockholmsklubben. Nu får man tillbaka Selmani från avstängning. Nätar han mot sin gamla klubb? Fint hemmaodds.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

AIK – IFK Göteborg 1

Eriksson missar resten av säsongen med en skada. Det kan vara tur i oturen för Göteborg då man behövde få in mer kreativitet på mittfältet. AIK är obesegrade i tio raka matcher. Svagt odds...

Värnamo – Örgryte 1

Värnamo toppar den otroligt jämna serien. Segern senast mot Jönköping visade på karaktär i laget. Värnamo har bara släppt in 14 mål på 20 matcher, klart bästa i hela serien. Lutar åt ettan.

Trollhättan – Utsikten 1

Trollhättan måste vinna om man vill hänga på Oskarshamn i toppen. Hemmalaget kommer från två sämre insatser. Gunnarsson saknas för gästerna. Trollhättan har Aliev avstängd till mötet.

Silkeborg – Århus 2

Århus gick in till säsongen med höga förväntningar på sig. En seger efter åtta matcher och tolv insläppta mål var inte vad klubben hoppats på. Jämför man lagen håller jag dock Århus högre, tvåa!

Bohemians – Derry City X

Sexpoängsmatch i kampen om europaplatser i den irländska ligan. Derry ligger en poäng före i tabellen men har också två matcher mer spelade. Det brukar bli väldigt jämnt när lagen möts.

Udinese – Napoli 2

Demme, Lobotka och Meret saknas hos gästerna. Ghoulam och Mertens är osäkra till spel. Napoli har gått från klarhet till klarhet senaste matcherna. Även Udinese visar fin form, svårtippat.

Barcelona – Granada 1

Barcelona går in till mötet med en lång skadelista med flera viktiga spelare. Laget har inte levt upp till förväntningarna och det pratas redan om sparken för Koeman. Jag rör inte ettan till 1,27.