Här skjuter Axelsson Sjöberg rakt i ansiktet

Publicerad

Här laddar Dick Axelsson upp inför poker-SM – med att skjuta Patrik Sjöberg rätt i nyllet.

– Jag skjuter inte så hårt så det gjorde nog inte så ont, säger Axelsson till SPORT-Expressen.

I det senaste avsnittet av Dybbans Sverigeresa åker pokerprofilen Simon "Dybban" Lindell till Göteborg för att träffa ishockeyspelaren Dick Axelsson inför poker-SM.

Förutom både poker- och hockeysnack så får "Dybban" möjligheten att prova på livet som ishockeymålvakt.

En uppgift som skulle visa sig vara allt annat än överkomlig för Lindell som inte direkt imponerade i kassen.

– Nu vet jag vad jag inte ska göra resten av mitt liv i alla fall. Jag ska inte bli hockeymålvakt. Vilken pärs, det var det sjukaste jag gjort, säger "Dybban".

"Gjorde nog inte så ont"

Då gjorde Patrik Sjöberg det bättre. Eller Patrik och Patrik. Om sanningen ska fram så var det en affisch av Sjöberg i skala 1:1 som fick chansen i målet. Och han inledde direkt med att rädda ett skott från Axelsson med ansiktet.

– Nu vet han vad som väntar på under poker-SM på söndag, men jag skjuter inte så hårt så det gjorde nog inte så ont, säger Dick.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag