Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här jagar jag skrällsegern

Glödheta Huddersfield kommer från 18 raka matcher utan förlust.
Foto: MATT WEST/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

Begränsat utbud av matcher men det finns några riktiga höjdare. 

Vi hoppas på ett målfyrverkeri i England.

■ Måndagen ger oss ett ytterst begränsat utbud men det finns några höjdpunkter att lyfta fram. Det danska mötet mellan Århus och Nordsjälland lovar fin fotboll då det är två lag som trivs med att spela bollen efter backen. The Championship-matchen är också högintressant med tanke på att Huddersfield gått 18 raka matcher utan förlust. Kan man bygga vidare på den sviten i den svåra bortamatchen mot Nottingham?

■ Den mest spännande matchen både ur ett sportsligt perspektiv och sett till spelet får ändå räknas som Tottenham mot Everton. Det är två lag med en otroligt hög högsta nivå men som febrilt letat efter formen den här säsongen. Tottenham spelar med en väldigt offensiv balans mot de sämre lagen under Conte då man gärna pressar högt upp i planen. Everton vill spela bollen från backlinjen snarare än att dra i väg långbollar vilket kommer att öppna upp matchen. Jag tror att vi får se gott om målchanser åt bägge håll och väljer att investera i över 2,5 mål matchen till höga 1,77.

■ På Bomben är jag inne på samma spår med en målrik och jämn tillställning. I The Championship jagar jag skrällsegern då Huddersfield kommer att bli lägre streckade medan Athletic ska ha goda chanser att hålla tätt hemma mot jumbon Levante.

Matchlistan

Århus – Nordsjälland 1

Nordsjälland har gått mållösa från sina två matcher i ligan sedan återstarten. Man har sålt flera spelare och det märks på den annars så sprudlande offensiven. Århus har blivit för stor favorit...

AIK – Örebro 1

Örebro har sett märkligt svaga ut i sina matcher mot sämre motstånd. AIK har vunnit utan att glänsa. Det räcker med ett kryss för att avancera för AIK vilket gör att oddset 1,25 känns lågt på ettan.

Örgryte – Eskilsminne 1

Örgryte har satsat under vintern och kronan på verket är värvningen av Bärkroth. Eskilsminne jagar fortfarande sitt första mål i gruppspelet. Örgryte övertygade i sin match mot Örebro, etta.

Nottingham – Huddersfield 2

Båda lagen spelade matcher så sent som i fredags. Det är svårt att gå emot Huddersfield för tillfället då gästerna upplever en sanslös form med 18 raka matcher utan förlust. Högt bortaodds!

Tottenham – Everton 1

Calvert-Lewin stod över förra matchen för Everton men förväntas vara tillbaka nu. Mina och Davies saknas för gästerna. Det är två lag som varit väldigt ojämna genom säsongen. Lutar åt ettan.

Athletic Bilbao – Levante 1

Jumbon Levante tycks ha hittat formen på slutet med tre riktigt fina insatser mot Atletico, Elche och Celta. Gästerna har Mustafi, Vezo, Campana och Postigo borta från spel. Ettan rekommenderas!

Real Sociedad B – Gijon 1

Sociedad har skärpt sig till på slutet med endast en förlust på sina fyra senaste matcher. Man är i stort poängbehov då det är sju poäng upp till säker mark. Sociedad behöver gå för segern.

Tondela – Belenenses 1

Goncalves är skadad för hemmalaget. Gästerna har Phete, Varela och Camacho borta från spel. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Tondela med 2-0 på Belenenses hemmaplan.

Dagens bästa spel

Tottenham – Everton över 2,5 mål.

Odds: 1,77

ANNONS: Lämna in dagens bästa spel här

Bomben

A. Tottenham – Everton

2, 3, 4 – 1, 3

B. Nottingham – Huddersfield

0, 2 – 1, 2, 3

C. Athletic Bilbao – Levante

2, 3, 4 – 0, 1

216 rader, spelstopp 20.29.

ANNONS: Lämna in dagens bästa spel här

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset