Tess Merkel, är fortfarande chockad efter torsdagens storvinst. Men när folk tror att hon inte spelat själv blir hon irriterad.
Tess Merkel, är fortfarande chockad efter torsdagens storvinst. Men när folk tror att hon inte spelat själv blir hon irriterad.

Hallå där Tess Merkel, 36...

Publicerad
Uppdaterad
sångerska som på torsdagen vann en halv miljon kronor i Pokermiljonen online.
Grattis till andraplatsen och en halv miljon kronor! - Tack så mycket. Jag är i chocktillstånd, det har jag varit sen klockan tio i går kväll. Mitt stora mål var att komma bland de 27 bästa, och så går det så här. Fantastiskt. Jag är helt uppe i varv, jag bara vankar omkring här hemma. Jag har knappt sovit i natt. Hur hade du lagt upp taktiken? - Jag hade bestämt mig för att spela tight och aggressivt. Jag ville inte fega ur, utan spela hårt. Sen hade jag ju ett jävla flyt också, det hade jag. Men jag vann inte bara på tur. Jag är väldigt nöjd med mitt spel, jag var superkoncentrerad. Hur kändes det att folk inte trodde att du spelade själv? - Jag blev faktiskt irriterad. Jag förstår inte varför de tror det. Visst, jag satt framför datorn med min sambo och min granne, och det är klart att vi diskuterade händer. Men det är inget jag skäms för, det var jag som spelade och jag som fattade besluten. Vad tänkte du när din motståndare föreslog en deal? - Va? Kan man göra så? Jag förstod inte vad som hände. Jag visste inte hur sånt gick till. Till slut ringde jag telefonnumret jag fick. Jag trodde först att det var motståndarens nummer, men så svarade Unibet och de förklarade hur jag skulle göra om jag ville göra en deal. Eftersom det var så höga blinds tyckte jag att det lät bra. Vad gör du med en halv miljon kronor? - Oj, jag vet inte. Jag har inte hunnit tänka så långt. Jag kanske köper lite fler pokerböcker.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag