Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

GAIS fortsätter att vara övervärderat

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

GAIS fortsätter att övervärderas trots min varning i går. 

I övrigt hämtas både dagens skräll och spik från franska Ligue 1. 

Brescia är dessutom en fräck värdespik i Serie B.

Fredagens Topptips tar oss till fem olika länder där Superettan inleder med tre kamper. Igår valde jag att ta bort överstreckade GAIS och det svenska folket verkar inte ha förstått läget under det senaste dygnet utan streckar like skevt i dag. 

■■Jobba Norrby, som bara torskat en av de åtta senaste bortamatcherna, till fint värde. Fortsatt X2 i match 1 alltså.

■■ Dagens skräll hämtas annars från Frankrike i match 5. Rennes har fått en flygande start på säsongen, men har problem till den här matchen. Brassen Raphina skeppades iväg till Leeds precis innan transferfönstret stängde. På det finns ett par skador i truppen och viktiga duon Da Silva och Nzonzi är avstängda. Läge för jumbon Dijon att plocka säsongens första seger. Värdarna har ett litet psykologiskt övertag då de faktiskt vunnit det här mötet tre gånger på raken på hemmaplan. 

Förhoppningsvis kikar det svenska folket rejält på tabellen under dagen och streckar upp Rennes till stora favoriter. Skrällettan måste med till 15-20%.

■■ Notera att ett corona-utbrott i truppen hos de skotska serieledarna Shamrock Rovers har gjort att de nu flyttar fram sina tre nästa matcher. Kvällens drabbning hemma mot Derry City i match 7 kommer därför att lottas. Rent värdemässigt kanske det till och med kan vara en fördel. 

Håll koll på antal lottbollar och streckningen. Varje boll är värd 6,25%. Sen är det bara att göra matten själva.

SPIKEN

Paris SG (match 6)

Funderade länge på om jag skulle kosta på mig krysset i den här matchen då PSG streckas upp mot 85%. Men PSG har fått upp farten efter den tröga inledningen på grund av covid19 i truppen. Här råder klasskillnad och Neymar visar toppform.

SKRÄLLEN

Dijon (match 5)

Rennes tappade viktiga brassen Raphina precis innan transferfönstret stängde. Har också en rad skador och avstängningar i truppen. Dessutom trivs gästerna inte på Stade Gaston Gerard där Dijon vunnit tre raka inbördes matcher. Skrällettan till under 20% får plats.

DRAGET

Brescia (match 8)

Brescia har mycket klass kvar i truppen från äventyret i Serie A i fjol. Är normalt hemmastarka och undervärderas här mot ett Lecce som kommer vara nöjda med en pinne. I fjol vann Brescia detta möte med 3-0 i Serie A. Till runt 35% är ettan en fräck värdespik.

ANNONS:
Expertens systemförslag: