Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fulham bra vinnare mot ett slitet Burnley

Foto: PETER CZIBORRA / BILDBYRÅN

I klassisk cup-anda är det skrälltema på dagens kupong med flera tänkbara överraskningar som det är alldeles för höga odds på i nuläget. 

Både Brentford och Hellas är lag som presterat på en hög nivå egentligen hela säsongen och underskattas kraftigt i deras matcher.

Dagens bästa spel

138. Fulham att vinna.

Odds: 2,18

Burnley valde att mönstra så gott som bästa laget i deras förra cupmatch då det gick hela vägen till förlängning. Dyche har inte råd att slita mer på sina bästa spelare utan kommer tvingas rotera eller riskera en tam insats på grund av trötthet.

Trippeln

1. Fulham att vinna

Odds: 2,18

2. Brentford att vinna

Odds: 4,85

Ivan Toney fortsätter att ösa in mål för Brentford i The Championship. Det är ingen vild gissning att varken Vardy eller Maddison ser några minuter i helgen.

3. Hellas Verona att vinna

Odds: 5,20

Hellas har varit seriens kanske bästa lag defensivt. Napoli förlorade överraskande mot Spezia på hemmaplan nyligen så vi vet att det inte är något oslagbart lag. Hellas håller en klart högre nivå än Spezia.

Trippelodds: 54,97


Söndagens hetaste matcher

126. Genoa – Cagliari 1

Biraschi, Cassata, Pellegrini och Zapata återfinns på skadelistan för hemmalaget. Carboni, Farago och Rog saknas för Cagliari. Cagliari har gått segerlösa i elva raka matcher! Fin etta.


127. Hellas Verona – Napoli 1

Napoli står inför en tuff uppgift med Ruiz, Osimhen och Malcuit borta från spel. Bortaspelet har varit en svaghet för Napoli och Hellas har redan skrällt mot flera av topplagen. Bra värdespel.


137. Brentford – Leicester 1

Allt fokus för Leicester den här säsongen ligger på att försöka fixa en Champions League-plats. Cupen hamnar i andra hand och vi kommer se flera av bänkspelarna få chansen här.


138. Fulham – Burnley 1

Fulham gjorde bra matcher mot både Chelsea och United utan att få med sig några poäng. Håller laget samma nivå mot Burnley kan det räcka långt. Gästerna kommer rotera i startelvan.


152. Manchester United – Liverpool 2

Liverpool kan inte göra mål, det finns inget annat svar på frågan varför man inte hittar nätmaskorna. Gästerna vilade dock spelare i mötet mot Burnley och kommer vara motiverade - stark tvåa.


153. Lazio – Sassoulo 1

Lazio höll på att bli av med två poäng mot Parma men ett självmål i 90:e minuten räddade segern. Sassuolo har tappat lite i form på slutet, men gästerna är ett fullt kapabla att störa Lazio.


162. Parma – Sampdoria 1

Ett självmål från Colombi kostade Parma en poäng i torsdags. Insatserna mot Sassuolo och Lazio har ändå varit ett fall framåt. Sampdoria är inget lag som vinner på beställning på bortaplan.


163. Everton – Sheffield Wednesday 1

Det krävdes förlängning för att Everton skulle ta sig vidare mot Rotherham i förra omgången av cupen. Med kommande ligamatcher i sikte förväntas Ancelotti återigen rotera i startelvan.