Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Försprånget krymper – motivationstvåa här?

Foto: ATLETICO MADRID HANDOUT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Vi går på ett gäng bortafavoriter på söndagens kupong. Atalanta sticker ut som det bästa spelet men både Napoli och Atletico är också två starka motivationstvåor mot sämre motstånd.

Dagens bästa spel

Atalanta att vinna.

Odds: 1,62

Jag ser inte hur Fiorentina ska kunna rå på Atalanta i den form som gästerna befinner sig i just nu. Tvåan till allt över 1,55 plockas.

Trippeln

1. Atalanta att vinna.

Odds: 1,62

2. Atletico Madrid att vinna.

Odds: 2,40

Atleticos försprång är nere på en poäng nu mot Barcelona i ligan. Både Felix och Dembele saknas för gästerna. Man ska dock ha med sig att Atletico endast släppt in 19 mål den här säsongen.

3. Napoli att vinna.

Odds: 1,74

Sampdoria har Torregrossa och Ekdal skadade medan Adrian Silva är avstängd. Hos gästerna saknas ytterbacken Ghoulam. Napoli jagar den där sista CL-platsen och ser riktigt starka ut.

Trippelodds: 6,76

Matchlistan

Hellas Verona – Lazio 2

Hos Verona är Lovato, Vieira och Kalinic borta från spel. Gästerna har Luiz Felipe skadad och Correa samt Lazzari avstängda. Verona vann bortamötet med 2-1 tidigare under säsongen, svårt.

West Ham – Leicester 1

Det går inte att bortse från det som Moyes gjort med West Ham i år. Nu saknas visserligen Ogbonna, Antonio och framförallt Rice. Tunga avbräck som betyder mycket för laget. Ovisst inför.

Tottenham – Manchester United 1

Vi vet att Tottenham har en otroligt hög högsta nivå men Mourinho har inte fått ut tillräckligt av den här truppen under säsongen. United spelade i torsdags och kan vara trötta mentalt, lutar åt ettan.

Roma – Bologna 1

Roma vände och vann i Europa League mot Ajax i veckan och skaffade sig ett drömläge inför returen. Nu ska man försöka ladda om mot ett formstarkt Bologna. Orkar Roma prestera igen?