Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Formstarke expertens miljondrag inför Stryket

Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Tolv rätt och totalt 24 817 kronor i utdelning blev resultatet under torsdagens

Europatips för SportExpressens Jonas Amrouni.  

Nu siktar den formstarke experten på 13 rätt. 

– Här gäller det att våga gå emot strömmen!, säger Jonas Amrouni, som inte kommer spika suveräna ligaledarna Liverpool under lördagens omgång. 

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Jonas Amrounis ”Luring” 

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Expressens stora Stryktipssystem 

Torsdagens Europatipskupong blev svårlöst, där flera favoriter inte motsvarade förväntningarna på klassiska Boxing Day. 

SportExpressens expert Jonas Amrouni var ett Leeds-mål ifrån tretton rätt, och spelade in drygt 24 817 kronor på sitt Europatipssystem med 1296 rader. 

Utdelningen per andel: 1909 kronor. Varje andel kostade 110 kronor. 

– Det var surt att Leeds inte kunde vinna, samt att storfavoriterna Manchester United och Liverpool vann. Båda var garderade på mitt system, säger Amrouni.  

Miljondraget: 

Lördagens Stryktipsomgången kryddas med 13 miljoner kronor. Då siktar Amrouni på 13 rätt och spikar en av omgångens största favoriter: Liverpool. 

– Med tre favoriter som ser ut att landa på över 65% gäller det att sortera ut vart skrällen ska vara om man ska kunna glädjas med jackpotten. Med tanke på Citys uppvisning senaste två omgångarna utgår jag från att man enkelt avfärdar Sheffield hemma. Däremot är tvåan i Liverpool-Wolves något att undersöka närmare, säger han. 

– Den kommer ligga under 10% vilket gör det till en massiv kupongrensare. Efter insatsen mot Leicester på annandagen står alla på Liverpools sida. Här gäller det att våga gå emot strömmen! 

ANNONS: TA RYGG PÅ EXPERTERNA

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Jonas Amrounis ”Luring” 

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Expressens stora Stryktipssystem