Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera favoriter kan bli överstreckade

Foto: VALENTIN DESBRIEL / ICON SPORT BILDBYRÅN

Flera av topplagen förväntas rotera i elvan till kvällens toppmöten. Glöm inte att leta efter nyheter och uppdateringar kring startelvor in i det sista. 

Vi kan få se flera överstreckade favoriter sett till startelvan de ställer ut på planen.

Besiktas är min starkaste idé mot ett svajigt Konyaspor. Wolves och Athletic ska också ha bra chans till seger.

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

Spiken

Besiktas

Besiktas har bättre spelare på nästan samtliga positioner. Laget lyckades besegra Konyaspor hemma i helgen trots att man hade en man mindre från minut 21.

Skrällen

Angers

Rennes har gått runt på väldigt lite spelare hela säsongen. Kombinationen av ligaspel, cupspel och Europa har tärt hårt på truppen. Det börjar synas i resultatkolumnen nu.

Match för match 

1. Wolverhampton – Southampton 1

Wolves kommer från två starka insatser mot Arsenal och Leicester. Kan Nuno bibehålla balansen i laget från Arsenal-matchen så ska Wolves ha en väldigt bra chans att avancera.

2. Barnsley – Chelsea 2

Chelsea behöver underprestera kraftigt om Barnsley ska ha chans att kunna avancera. Helgens bänkspelare förväntas starta.

3. Athletic Club – Levante 1

Athletic kommer från tre bra insatser mot tufft motstånd. Laget saknar dock bredd, när bänkspelarna kommer in sjunker kvalitén på elvan drastiskt. Får ändå gälla som klar favorit!

4. Heerenveen – Feyenoord 2

Det vankas kvartsfinal i holländska cupen. Heerenveen skrällde och vann nyligen i ligaspelet mot Feyenoord. Feyenoord är dock ett bättre lag och håller sig tvåan under 50% är den potentiell spik.

5. Angers – Rennes 2

Lagen möttes i franska cupen för bara någon vecka sedan. Då gick Rennes vidare efter förlängning. Bli inte förvånad om vi får se något liknande i kväll.

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

6. Sochaux – St.Etienne 2

Det skiljer en division mellan klubbarna och utan några realistiska chanser att nå europaspel genom ligan är det här St.Etiennes chans. Klar fördel till gästerna.

7. Vejle – Randers 2

Vejle har visat strålande form sedan återstarten. Randers är i grunden och bättre lag och besegrade Vejle relativt enkelt tidigare under säsongen. Börja strecka från höger!

8. Konyaspor – Besiktas 2

Konyaspor har en seger i ligan på sina nio senaste matcher. Det säger en del om formen. Nu har laget gått mållösa i tre raka matcher och ställs mot ett av Turkiets bästa lag.