Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fem raka utan förlust – dagens bästa spel

Gefle IF går starkt
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Full rulle i svenska Superettan och division 1. 

Jag har plockat fram tre starka hemmafavoriter som utgör en bra grund på vilken kupong som helst.

DAGENS BÄSTA SPEL

Gefle att vinna.

Odds: 1,44

Gefle har en av seriens bästa trupper och kommer in till mötet med en förlustfri svit på fem raka matcher. Täby ser oerhört bleka ut och hade svårt att freda sig mot ett lag från Div 2 i veckan.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Trippeln

1. Gefle att vinna.

Odds: 1,44

2. Karlstad att vinna.

Odds: 1,63

Ett hemmastarkt Karlstad tar emot Sollentuna på lördagen. Gästerna har vunnit två raka mot bottenlagen Täby och HTFF. Sollentuna har generellt haft ett ganska enkelt spelschema - bra etta!

3. Oskarshamn att vinna.

Odds: 1,36

Serieledande Oskarshamn står inför en tuff utmaning mot ett välspelande Lunds BK. Oskarshamn har värvat bra och klokt inför säsongen, en spelare som Zekovic är ett bra exempel på detta.

Trippelodds: 3,19

Matchlistan

Eskilstuna – Falkenberg 1

Falkenberg bröt den negativa trenden förra omgången då laget slog Västerås hemma. Det saknas dock en hel del spelare hos gästerna. Positivt är att lagkaptenen Tobias Karlsson är tillbaka.

Västerås – Öster 2

Öster fortsätter att spela bra men få resultaten emot sig. Det går inte att beskylla skador heller då truppen är så gott som fulltalig, endast Mehic ser ut att missa dagens match. Svag tvåa.

IFK Malmö – Österlen 1

Malmö gjorde en fullt godkänd match mot topplaget Trollhättan utan att räcka till. Österlen var så när att få med sig tre poäng i sin förra match men tappade ledningen i slutet. Bra uppgift för IFK.

Akropolis – Vasalund 1

Stockholms-derby där ett profilstarkt Akropolis ska försöka resa sig efter förlusten senast. Hemmalaget har inte presterat efter förväntningarna. Vasalund däremot imponerar - öppet!

Landskrona – Brage 2

Nykomlingen Landskrona ligger trea i ligan, det hade ingen trott på förhand. Murbäck är avstängd för Landskrona men Olsson och Ekvall är aktuella för spel igen. Brage visar fin form, tvåa.

Örgryte – Jönköping Södra 2

Wede, Rashkaj och Said saknas för Örgryte. Jönköping jagar sin fjärde raka seger och ställs mot ett offensivt begränsat Örgryte. Även om jag gillar tvåan känns oddset 2,15 väldigt snålt.