Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Favoriterna gör jobbet i SHL-kvartsfinalerna

Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

Vi tar oss an SM-slutspelet på dagens kupong med Växjö och Rögle som starka drag. I Champions League lutar det åt målfest, åtminstone i ena mötet.

Dagens bästa spel

Växjö att vinna.

Odds: 2,61

Växjö har tagit ett kommando om matchserien med 2–0 i matcher. Båda har varit otroligt jämna och målrika vilket varit lite av en överraskning. Växjö har varit jämnare säsongen igenom.


Trippeln

1. Växjö att vinna.

Odds: 2,61

2. Rögle att vinna.

Odds: 2,26

Rögle har tidigt visat i matchserien vilket som är det bästa laget. Frölunda har haft det förtvivlat svårt att få in pucken mot skåningarna. Det är i princip vinna eller försvinna som gäller för Frölunda i kväll.

3. Paris SG – Bayern München över 3,5 mål.

Odds: 1,91

Bayern München matade fram målchanser i första mötet och hade nästan 30 avslut mot mål. Det saknades spets och skärpa framför mål med Lewandowski borta. Känns vidöppet!

Trippelodds: 11,26


Tisdagens övriga heta matcher

Västervik – Timrå 2

Västervik vann borta mot Timrå och förlängde därmed matchserien ytterligare. Det känns väl snarare som en tidsfråga innan det är avgjort, men det har varit jämnt och oddset är iskallt.


GIF Sundsvall – Helsingborg X

Sundsvall har rustat rejält inför årets säsong med nyförvärven Lundström, Hallenius, Stensson och Andersson. Hålen från fjolåret är fyllda och man går ut som favorit till att vinna hela serien.


Rotherham – Queens PR 1

Dykes stod för två mål när QPR besegrade Sheffield i helgen. QPR har tolv poäng upp till playoff med sex omgångar kvar. Motivationen kan vara ett frågetecken för gästerna. Svag etta.


Chelsea – Porto 1

Porto gjorde en bra insats i det första mötet men fick dåligt betalt. Om Chelsea kommer upp i normal nivå ska inte Porto ha en chans, men Chelsea har också en ledning att spela på. Avslag på ettan.