Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Färjestad–Djurgården: Allt du måste veta inför

Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Match: Färjestad mot Djurgården

Liga: SHL-slutspelet

Hemmaarena, Färjestad: Löfbergs Arena

Färjestad mot Djurgården – så ser du matchen 

Så ser du matchen på tv och stream: TV12, Cmore Hockey och Cmore.se. 

Matchstart: 19.30

Skador och frånvaro, Färjestad: Zetterlund och Åslund är redan borträknade från spel. Johansson fick en smäll mot huvudet senast. Han förväntas inte hinna få klartecken till nedsläpp.

Skador och frånvaro, Djurgården: Gästerna saknar Engqvist, Eriksson och Possler. Davidsson är tveksam till spel. Fjällby fick kliva av med feber senast och är ett frågetecken inför. Det finns förhoppningar om att Nilsson kan vara tillbaka. Största rubrikerna får Reideborn som ska vara tillbaka i spel. En gedigen skadelista minst sagt…

Förutsättningar Färjestad mot Djurgården

Förutsättningar: Djurgården har släppt in 14 mål på två senaste mötena och tappat en 3–1-ledning. Nu spelas sjunde avgörande på bortaplan. Favoritskapet i serien har seglat över till FBK:s axlar.

JONAS AMROUNIS spelanalys: Varje match har sett annorlunda ut. Om vi ska gå på senaste mötet så var resultatet 1–6 missvisande sett till hur matchen såg ut. När DIF forcerade fick man inte utdelning medan FBK gjorde mål i precis rätt skeden av matchen innan det rann iväg.

Spelförslag: Allting talar för FBK, SHL–hockey är sällan så enkelt. DIF har seglat upp som 2.80-oddsare att gå vidare från mötet. Matchserien har varit jämnare än så och med förstamålvakten tillbaka hos gästerna ska man ha goda chanser att utmana. Djurgården att gå vidare spelas till 2.80.