Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
 Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Falk kommer att ha bättre tid än Ishida

Publicerad

Gren: Längdskidor, 10 km damer, fristil

Spel: Hanna Falk–Masako Ishida, Hanna Falk vinnare h2h

Odds: 1,83

Spelstopp: 07.29.

Hanna Falk är en sprintspecialist men har utvecklats som distansåkare och kan göra starka lopp, framför allt i fristil. Visade fin form vid sprinttävlingarna i tisdags där hon till slut blev femma.

Falk mötte japanska veteranen Masako Ishida i Ulricehamn för ett drygt år sedan i samma tävlingsform och var då en och en halv minut före till slut. De möttes även i Toblach i december på 10 km fristil och då skiljde det 14 sekunder till Falks fördel.

Ishida åkte skiathlon i lördags och tappade över en minut på täten på fristilsdelen – väldigt mycket på bara 7,5 km åkning.

Hanna Falk petar Anna Haag på torsdagens 10 km fristil och jag är ganska säker på att hon tar den chansen och gör ett bra lopp.

Att hon han har bättre tid än Ishida är klart spelvärt till 1,83!

Resultat OS-spelen

Dag 1: Sverige tar medalj, 1,45. Resultat: Rätt.

Dag 2: Martin Johnsrud Sundby topp 3, 1,85. Resultat: Rätt.

Dag 3: Sverige–Korea 1 (-6 mål), 2.45. Resultat: Rätt.

Dag 4: Spel: Darya Domracheva är före Kaisa Mäkäräinen. Resultat: Tävling framflyttad.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag