Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens supersuccé: Drog in 155 500 kronor

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

SportExpressens tipsexpert Johan Meijer är stekhet. 

Under torsdagen drog hans Europatipssystem in drygt 150 000 kronor. 

Dessutom blev det full pott på topptipset med 5 500 kronor tillbaka de som ryggade Meijer. 

ANNONS: Här kan ni köpa en andel i Meijers stora Stryktipssystem 

ANNONS: Här kan ni köpa en andel i Meijers lilla Stryktipssystem 

SportExpressens tipsexpert Johan Meijer är landets just nu kanske hetaste tipsexpert. Under torsdagskvällen fixade den makalöst formstarke experten full pott på två spelformer. 

Meijers Europatipssystem på 1024 rader drog in drygt 150 000 kronor och Topptipssystemet på 234 rader drog in 5 500 kronor. 

Vinsterna är dessutom inte de enda på de stora spelformerna den senaste tiden. För ett par veckor sedan spelade han in 196 714 kronor på Europatipset och veckan innan dess blev det full pott och tretton rätt även på Stryktipset. 

– Jag har varit bra påläst och hittat en bra feeling i många ligor direkt i säsongsstarten, kommenterar Meijer. 

Superexpertens bästa drag inför Stryktipset 

MATCH 8: GAIS – HALMSTAD

– Gais har äntligen fått ordning på spelet och har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Enda förlusten kom efter sent baklängesmål mot Brage i Borlänge. På hemmaplan agerar man som ett topplag och mot ett HBK som darrat i toppstriden på sistone, och som dessutom tappat skyttekungen Wiedersheim-Paul, kan det bli ny seger. Kanske läge att vaska favorittvåan helt, säger Johan Meijer. 

MATCH 13: ISLAND – DANMARK

– Island brände en hel del krut i play off-matchen mot Rumänien i torsdags och frågan är om förbundskaptenen Hamrén vågar belasta samma startelva med ny match i mindre viktiga Nations League. Danmark hade en promenad i parken mot svaga Färöarna i onsdags och kan ställa ut en väl förberedd ordinarie elva. Spelvärdet finns i tvåan och spiken är given för mig.