Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens bästa drag – efter stora succén

Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS BILDBYRÅN

Efter årets sista Stryktipsomgång placerar sig SportExpressen återigen högst upp i den klassiska Stryktipsligan som avgörs mellan tio tidningar. 

Nu ger Eskil Hellberg sina bästa drag inför lördagens omgång. 

– Luton är en tänkbar knall mot ett skadedrabbat Bournemouth, säger han.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Eskil Hellbergs stora Stryktipssystem  
ANNONS: Här kan du köpa en andel i Eskil Hellbergs chanssystem 

Tillsammans med speltidningen Vi Tippa placerar sig SportExpressens spelredaktion som så många gånger förr högst upp i den klassiska ”Tio Tidningar-ligan” – som går ut på att få flest rätt på Stryktipset under ett år. 

Eskil Hellberg har vunnit tävlingen flera gånger tidigare, och kunde både 2004 och 2008 stoltsera med bedriften att samma år vinna ligan i Europatipset, Måltipset och Stryktipset. 

Spelformen är dessutom god. För bara några veckor sedan spelade han in 31 700 kronor på Europatipset till andelsköparna. Varje andel kostade 52 kronor och vinsten per andel blev 1281 kronor. 

2019:års seger i Stryktipsligan ser han som ett kvitto på att varje veckas stenhårda arbete ger betalt. 

– Jag är mycket glad över den delade segern och den ger energi inför fortsättningen. Jag och mina skickliga kolleger lägger ned mycket tid och just nu är vi inne i en väldigt bra trend. Ibland kommer svackor men vi jobbar stenhårt hela tiden, säger Eskil Hellberg. 

Löftet: ”Ska jobba hårdare än någonsin” 

Den rutinerade experten lutar sig dock inte tillbaka efter den prestigefulla vinsten. Redan i morgon, lördag, är det dags att sätta tänderna i årets första Stryktipsomgång – som traditionsenligt är fylld med FA-cupmatcher den första lördagen i januari. 

Då har han dessutom ett nyårslöfte till SportExpressens läsare inför det nya spelåret. 

– Vi kommer fortsätta att lägga ned ett hundraprocentigt arbete för att få fram de bästa analyserna och informationen, säger Eskil Hellberg. 

– Mitt nyårslöfte blir att jag ska jobba hårdare än någonsin och jag borde ha mina bästa år framför mig. Jag är beredd att ge allt.

ESKIL HELLBERGS TRE DRAG INFÖR STRYKTIPSET

1. Norwich har fått dålig utdelning på formen på sistone och får jobbigt att rädda kontraktet. Än finns chansen och att stanna kvar i högsta serien betyder mer än att avancera i FA-cupen. Preston vinner således. 

 

2. Jamie Vardy har varit pappaledig på sistone men är eventuellt tillbaka. Oavsett har Leicester toppchans mot ett bortasvagt Wigan, Storseger?

 

3. Luton är en tänkbar knall mot ett skadedrabbat Bournemouth. Formen är visserligen inte på topp men det slår inte gnistor om Bournemouth.

SLUTSTÄLLNINGEN

1. Vi Tippa: 365

1. Expressen: 365

3. Sydsvenska Dagbladet: 364

3. Aftonbladet: 364

5. Dagens Nyheter: 360

6. TT: 358

7. Dala-Demokraten: 355

8. Dagens Spel: 352

9. Borlänge Tidning: 350

10. Skånska Dagbladet: 340