Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sylvassa Bajen går för andra raka segern

Tar Hammarby andra raka segern?Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Välförtjänt seger i premiären.

Offensiven håller hög klass.

Hammarby är en spelvärd spik.

Fjolårstvåan är en av förhands-favoriterna till SM-guldet och ”Bajen” gjorde ingen anhängare besviken i premiären. Hammarby släppte till ett par chanser i slutet men var annars ohotat i 90 minuter. Helt klart en spelvärd spik.

Det ser ut att bli fem-sex jättefavoriter på kupongen. Jag försöker fälla Djurgården som missgynnas av att spela inför tomma läktare.

 

ANNONS: SPELA MED VÅRA EXPERTER 

ANNONS: EXPRESSEN ESKILS STORA   

ANNONS: EXPRESSEN PONTUS OCH ALBIN   

ANNONS: EXPRESSEN - ESKIL HELLBERG 

 

TIPSGENOMGÅNGEN

Europatipset och ligatabeller (pdf).   

Rubrikdragen

Banken

Dortmund jagar andraplatsen bakom omöjliga Bayern München. Senast var Håland tillbaka efter skada och på onsdag kan det vara dags för klubbikonen Reus att göra comeback. Ska besegra svagt Mainz.

 

Skrällen 

Norrköping har flera klasspelare i laget och en av seriens absolut bästa i Sead Haksabanovic. AIK svårbedömt trots seger i premiären. Ta tidigt med tvåan på kupongen.

 

Avslaget

Atlético Madrid har oerhörda problem med målskyttet för att vara ett topplag. Streckad till runt 70% är det givet att gardera tvåan.