Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ettan på Kosovo är ett intressant spel

Foto: FLORION GOGA / BILDBYÅRN

Viktiga EM-kvalmatcher står på menyn i kväll. England lär göra en klart bättre insats än vad som var fallet mot Tjeckien i fredags. Motståndet är också klart enklare och England är en given vinnare. Målskyttespel mot Raheem Sterling kan vara intressant.

I Ukraina är det gruppfinal mellan hemmanationen och Portugal. Båda lagen är nog ganska nöjda med en poäng och krysset klart spelvärt.

Kosovo har gjort ett bra kval och imponerade offensivt mot England i senaste kvalmatchen. Klart mer harmoniskt än Montenegro och ettan är ett intressant spelobjekt.

Bulgarien–England 2

Bulgarien har tagit blott tre poäng efter sex matcher och EM är bara att glömma. England var inte som bäst mot Tjeckien i fredags. Bör vara rejält revanschsuget i kväll. Vinner med marginal? Stark tvåa.

Kosovo–Montenegro 1

Kosovo var spelledigt i fredags medan Montenegro presterade svagt mot Bulgarien. Kosovo spelade respektlöst mot England i senaste kvalmatchen. Får tveklöst tipset. Ettan tänkbart spel.

Litauen–Serbien 2

Serbien får svårt att nå EM då både Portugal och Ukraina vann enkelt i fredags. Måste avsluta med tre segrar för att ha någon som helst chans. Mot ett svagt Litauen bör det bli seger.

Ukraina–Portugal X

Ukraina har imponerat i kvalet och är klart för EM om det blir minst en poäng i kväll. Portugal står också med ena benet i slutspelet efter tre raka segrar. Mycket möjligt att lagen är nöjda med en poäng.

Frankrike–Turkiet 1

Frankrike dominerade stort mot Island och avgjorde rättvist i andra halvlek. Saknar fortsatt Pogba och Martial. Turkiet har grepp om andraplatsen. Kommer kriga för en poäng här.

Island–Andorra 1

Island får svårt att nå EM efter förlusten mot Frankrike – behöver nog besegra Turkiet på bortaplan i nästa match. Andorra tog sällsynt seger senast. Kanske lite ”dagen efter” här? Bombetta!

Moldavien–Albanien X

Moldavien fick anfallaren Ginsari utvisad i andra halvlek mot Andorra och strax därefter kom målet som innebar förlust mot ett svagt Andorra. Albanien stod upp bra mot Turkiet. Vidöppen match.

Buffalo–Dallas 1

Svensklaget Buffalo har fått en bra start på säsongen och till skillnad från förra säsongen har man bra chans att ta sig till efterlängtat slutspel. Dallas har haft tufft spelschema. Trolig hemmaseger.