Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ett par fina guldkorn på lördagskupongen

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Premier League mosar fotbollseuropa.

Elitloppskänslan smyger sig på. ST har inte löst surdegen från ifjol.

Toppmöten på Stryket.

ANNONS: Välj din favorit bland experternas andelsspel 

Vad ska engelska lag med European Super League till? Tuffare motstånd hemma i serielunken och så kan man slakta europeiska cuperna på vårkanten i stället.

Mourinho till Roma. Som en rostig oljetankers sista färd till Indien. För att där välkomnas av svetslåga och vinkelslip.

Låter främmande med en Elitloppshelg. Beskedet att publik är välkomna och kommande travhelg på Åby kanske höjer suget.

Älskar beskåda travgubbar som försöker jobba in sina vinnare in på upploppet. Två sekunder av förhoppning, ”Kom igen nu då!”. För att sedan sakta knäböja ner i stolen igen. Under tiden har ett annat gäng lugnt rest sig, ”Såååjaaa!”. Travets Agust och Lotta.

Fjolårets avslöjande med Propulsion ingen rolig historia. Men det är inte längre skandalen utan det är hur Svensk Travsport agerat i ärendet.

Med liknande incident och handlande i privat sektor eller i myndighet så hade ett extrainsatt Uppdrag Granskning varit givet.

SHL-final lördag. Är det slut sen?

Ingen jackpot på Stryket och från nu blir det Europatips-innehåll både lördag och söndag. Dock ett par guldkorn på lördagskupongen:

Manchester City – Chelsea! Spelas CL-finalen redan? Nej, faller sig så att PL bjuder på en kopia av matchen. Tror City tar den här för att säkra PL och Chelsea vinner finalen (som går på Elitloppslördagen).

Barcelona – Atletico Madrid. Triangeldramat i La Liga fortsätter. AM två poäng före Barca och Real. På söndag spelar Real Madrid. Zidane blir utan pokaler?

Juventus – Milan på söndag. Skit samma hur det går. Viktigast att Zlatan håller sig hel över EM.

BORGS TRE HELGDRAG

1. Atlético Madrid: Passar AM bra att det är Barca som måste hålla i taktpinnen. En poäng ingen katastrof i denna tuffa match. Spelar Madrid-laget +0.5 (X2) till 2,10.

Spelstopp: Lördag, kl. 16.15.

2. Manchester City: Säkra ligan på hemmaplan, lugnare semi och en extra vilodag motiverar att spela City-vinst till 1,97. Chelsea extrachans på CL-plats via finalen.

Spelstopp: Lördag, kl. 18.30.

3. Över 2.5 mål: I Mjällby – Östersund. Bara ett mål av Mjället so far, men segern senast ger tuppkam. Östersund blandar och ger åt båda håll. Ö2.5 mål ger fina 2,15.

Spelstopp: Söndag, kl. 15.00.