Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eskil Hellbergs nya succé: Bäst i landet på Stryktipset

Vår spelredaktion jobbar stenhårt varje vecka för att ge läsarna de bästa tipsen. 

Efter årets sista Stryktipsomgång placerar sig SportExpressen återigen högst upp i den klassiska Stryktipsligan som avgörs mellan tio tidningar. 

– Jag och mina skickliga kolleger lägger ned mycket tid och just nu är vi inne i en väldigt bra trend, säger Eskil Hellberg, som är ansvarig för Stryktipset i tidningen. 

Tillsammans med speltidningen Vi Tippa placerar sig SportExpressens spelredaktion som så många gånger förr högst upp i den klassiska ”Tio Tidningar-ligan” – som går ut på att få flest rätt på Stryktipset under ett år. 

– Jag är mycket glad över den delade segern och den ger energi inför fortsättningen. Jag och mina skickliga kolleger lägger ned mycket tid och just nu är vi inne i en väldigt bra trend. Ibland kommer svackor men vi jobbar stenhårt hela tiden, säger experten Eskil Hellberg. 

Tidiga draget: ”De tar minst en poäng”

Eskil Hellberg har vunnit tävlingen flera gånger tidigare, och kunde både 2004 och 2008 stoltsera med bedriften att samma år vinna ligan i Europatipset, Måltipset och Stryktipset. 

Men nu ser experten framåt, och bjuder redan nu på sina första tankar inför lördagens Stryktipsomgång. 

– Jag känner mig trygg med flera ligor och i veckan har jag känsla för att Watford tar minst en poäng mot Wolverhampton. Wolves har flera urladdningar i benen och matcherna mot Manchester City och Liverpool sitter troligen i såväl ben som huvud.

SLUTSTÄLLNINGEN

1. Vi Tippa: 365

1. Expressen: 365

3. Sydsvenska Dagbladet: 364

3. Aftonbladet: 364

5. Dagens Nyheter: 360

6. TT: 358

7. Dala-Demokraten: 355

8. Dagens Spel: 352

9. Borlänge Tidning: 350

10. Skånska Dagbladet: 340