Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ensidig historia i Copa America

Paraguay är dagens bästa spel
Foto: CESAR OLMEDO / REUTERS BILDBYRÅN

Svensk landsbygd möter sydamerikansk stjärnglans på dagens kupong. 

Dagens bästa spel plockas från vad som förväntas bli en ensida historia i Copa America!

DAGENS BÄSTA SPEL

Paraguay att vinna.

Odds: 1,52

Paraguay gjorde en bra match mot Brasilien i VM-kvalet men räckte inte till. Betydligt lättare motstånd nu. Bolivia plockar ytterst sällan poäng när man inte spelar hemma på hög höjd i La Paz.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Matchlistan

Rosengård – Prespa Birlik 1

Rosengård har inlett säsongen med en seger mot Eslöv och en förlust mot Kristianstad. Lagen har en lång historik där hemmaplan vägt tungt. Prespa har inte övertygat i sina inledande matcher.

Hässleholm – Nosaby 1

Tidigt toppmöte där Hässleholm är laget som imponerat hittills. Två segrar och delad serieledning. Det här är ett derby och det förväntas bli jämnt men Hässleholm får ändå utgångstipset.

Lidköping – Gauthiod 2

Gauthiod har inlett säsongen starkt och är fortfarande obesegrade med endast ett insläppt mål efter två omgångar. Lidköping har fått dåligt betalt på sina chanser och borde haft nån poäng till.

Argentina – Chile 1

Argentina tappade ledningen mot Colombia sent efter ett misstag från Foyth. Det skulle förvåna mig om han får spela den här matchen. Chiles stjärnor har åldrats och är inte lika vassa - etta.