Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Enorm skillnad hemma – mycket bra odds

Oddset lockar på Degerfors.
Foto: TOMMY PEDERSEN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Lördagens matcher hittar vi främst på den amerikanska kontinenten. 

Dagens bästa spel plockas dock från Allsvenskan.


ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här

Dagens bästa spel

Degerfors att vinna.

Odds: 2,47

Degerfors har tagit sina segrar hemma på Stora Valla. Det har varit en enorm skillnad när man fått spela på naturgräs. Högt odds!

Matchlistan

Seattle – San Jose 1

Seattle har hela åtta spelare borta inför det här mötet. Avsaknaden av Lodeiro väger tungt på mittfältet. San José saknar avstängde Fierro. Seattle är favorit men oddset känns väldigt kallt.

Sao Paulo – Palmeiras 2

Det är derby och mycket prestige på spel utöver kampen i toppen av ligan. Sao Paulo har flera spelare borta på OS, bland andra Dani Alves. Jag håller Palmeiras som det bättre laget i nuläget.

Brasil de Pelotas – Sampaio X

Brasil plockar majoriteten av sina poäng på hemmaplan. Det har bara blivit en förlust den här säsongen och den kom mot Vasco i början av juni. Gästernas Ciel har inlett starkt fem mål i ligaspelet.

NY Red Bulls – New England 1

Royer, Diarra och Reyes är några av spelarna som saknas hos hemmalaget. New England har Caicedo, Turner och Buchanan borta från spel. Red Bulls har några tunga tapp i startelvan... avslag.

Internacional – Cuiaba 1

Guerrero, Patrick, Taison och Saravia är alla borta för hemmalaget. Gästerna har Conceicao avstängd medan Rangel och Walter återfinns på skadelistan. Inter har ett väldigt fint hemmafacit i ryggen.

Bragantino – Gremio 1

Bragantino har satsat rejält inför säsongen och det har gett resultat på planen. Klubben ligger fyra men formkurvan pekar neråt. Gästerna har Matheus och Brenno borta på OS-spel.

Botafogo – Vasco X

Botafogo har vunnit två raka matcher och det var välbehövligt efter den svaga säsongsinledningen. Vasco är obesegrade i sina sex senaste matcher i ligan. Krysset ligger nära till hands.

Brusque – Confianca 1

En stark andra halvlek gjorde att Brusque kunde vidhålla sin fina form. Alemao gjorde 1-1-målet som räckte till poäng. Confianca ligger sist i tabellen med tio poäng efter 14 omgångar - etta!