Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Det ser ut att ligga flera skrällar på lut

Foto: ALBERT GEA / BILDBYRÅN

Torsdagen ser skrällbetonad ut på förhand med flera formsvaga lag som tar sig an rollen som favorit.

Jag går emot ett decimerat Sociedad när jag plockar fram dagens bästa spel.

Dagens bästa spel

Granada – Real Sociedad 1

Odds: 3,98

Isak skadade sig nyligen och tillkommer en redan lång skadelista för gästerna. Sociedad har hela nio spelare borta. Granada kommer vara stärkta av poängen mot Barcelona senast - värde!

ANNONS: Lämna in expertens spel

Matchlistan

Hammarby – IFK Göteborg 1

Göteborg kom från ännu en blek insats mot AIK i helgen. Hammarby imponerade inte heller trots segern mot Varberg. Milojevic valde att bänka flera frontfigurer i truppen senast. Svag etta.

Kalmar – AIK 2

Det går inte att klaga på serieledande AIK:s formkurva. Gästerna har elva raka matcher utan förlust och är det laget som släppt in minst mål i serien. Tuff uppgift ikväll men 2,40 är för högt här.

Mjällby – Halmstad X

Både Mjällby och Halmstad har haft det svårt med målskyttet den här säsongen. Halmstads tilltänkta skyttekung, Antonsson, har gått mållös i nio raka matcher. En poäng gynnar båda lagen.

Varberg – Häcken 2

Gästerna har Heintz skadad och Ekpolo osäker till spel. Försäljningen av Irandust har kostat offensivt för Häcken som inte presterat på samma nivå senaste matcherna. Formstarkt Varberg.

Osasuna – Real Betis 2

Bartra, Lainez, Pezzella, Ruiz och Sabaly saknas hos Betis. Båda lagen har bara haft en förlust efter fem omgångar, men jämför man trupperna har Betis ett klart bättre lag. Högt värde i bortasidan.

Roma – Udinese 1

Spinazzola är långtidsskadad för Roma medan Udinese saknar Udogie till kvällens möte. Roma åkte på säsongens första förlust förra omgången mot Hellas men ser fortsatt starka ut, etta!

Cadiz – Barcelona 2

Skadeläget är fortsatt jobbigt för Barcelona med flera nyckelspelare borta. Laget fick inte med sig mer än 1-1 hemma mot Granada senast. Cadiz kommer från en stark insats mot Celta.