Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det känns givet att spika Southampton

Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS BILDBYRÅN

En jämn kupong på förhand utan en enda favorit under oddset 1,80. 

Spiken känns ändå given!

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

Spiken

Southampton

Southampton har sett riktigt bra ut i sina två senaste matcher mot Burnley och Bournemouth. Återigen en tacksam uppgift.

Skrällen

Degerfors

Trots att AIK är klar favorit så får man ta med sig att det är premiär. Det är i början av serien som bottenlagen brukar stå för skrällarna i den här typen av matcher.

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem

Match för match

1. AIK – Degerfors 1

AIK ska studsa tillbaka från fjolårets fiaskosäsong. Det har satsats rejält men Degerfors blir ingen lätt uppgift, gästerna spelar med stort självförtroende.

2. Kalmar FF – Östersund 1

Det är ett nytt Kalmar mot ett gammalt Östersund. Östersund har inte kunnat värva några spelare och truppen förra året hade sina brister…

3. Västerås – Eskilstuna 1

Västerås är tippade att komma högt upp i serien. Laget har imponerat under försäsongen och får gälla som klar favorit ikväll.

4. Brighton – Everton 2

Everton har briljerat på bortaplan den här säsongen. Poängtappen har istället skett på hemmaplan mot lag från den undre halvan. Bra värde mot ett ineffektivt Brighton.

5. West Bromwich – Southampton 2

West Bromwich sprattlade till i bottenstriden när man slog Chelsea förra omgången, men spelmässigt är det lite som tyder på att det är ett helt nytt lag…

6. Hoffenheim – Leverkusen 2

Öppen historia där båda lagen trivs bäst offensivt. Hoffenheim har en alarmerande skadesituation som kommer påverka startelvan.

7. Benevento – Sassuolo 2

Två lag som gränsar till att bli naiva i sitt sätt att spela. Benevento har inte lika mycket kvalité i truppen som gästerna.

8. Celta – Sevilla 2

Sevilla har imponerat på slutet med fem raka matcher utan förlust. Celta går fortsatt tungt i ligan och har inte visat svag form framåt.