Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Det finns flera fina drag på kupongen

Foto: ALBERT GEA / BILDBYRÅN

Kvällens kupong har hög potential med en svajig favorit och flera potentiella skrälldrag.

De svenska matcherna ser ut att gå i hemmalagens tecken.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 288 rader

Spiken

Trollhättan

Trollhättan har presterat betydligt bättre på hemmaplan den här säsongen. Det krävs tre poäng för att hänga på Oskarshamn i kampen om förstaplatsen. Det är en spik som ser ut att gå lite under radarn hos spelarna.

Skrällen

Granada

Det saknas matchvinnare i Barcelona efter att Griezmann och Messi lämnat klubben. Lägg till att Aguero, Braithwaite, Dembele och Pedri. Granada får inte ett bättre läge att få med sig poäng från Nou Camp.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 64 rader

Match för match

1. AIK – IFK Göteborg 1

AIK har ett guldläge efter att samtliga guldkonkurrenter tappade poäng i helgen. Ska man peka på någon svaghet hos AIK så är det deras förmåga att göra mål. Ettan får utgångstipset men jag vill gärna ha med krysset också.

2. Hammarby – Varberg 1

Hammarby får tillbaka viktige Selmani offensivt. Han får dessutom chansen att möta sin gamla klubb. Varberg har visat fin form senaste matcherna men jag ställer mig tveksam till att deras defensiv håller mot Hammarby.

3. Värnamo – Örgryte 1

Värnamo fortsätter att toppa tabellen och möter ett minst sagt begränsat Örgryte. Gästerna har Nohlgren avstängd efter sitt gula kort förra omgången. Ettan är en potentiell spik.

4. Trollhättan – Utsikten 1

Trollhättan har Aliev avstängd medan gästerna saknar Gunarsson i matchtruppen. Utsikten har visat tveksam form på slutet och ställs nu mot serietvåan på bortaplan. Trolig hemmaseger.

5. Barcelona – Granada 1

Koeman riskerar sparken i Barcelona efter klubbens resultat den senaste tiden. Flera tongivande spelare saknas med skadeproblem. Jag kommer inte spika ettan till 84%...

6. Udinese – Napoli 2

Det är två av italienska ligans formstarkaste lag som ställs mot varandra. Båda lagen är fortfarande obesegrade efter tre omgångar. Gästerna har Demme, Lobotka och Meret på skadelistan.

7. Silkeborg – Århus 2

Århus var ett av danska ligans stora utropstecken för något år sedan. Det finns fortfarande enorm kvalité i laget. Hvidt och Links saknas hos gästerna. Tvåan till 23% måste finnas med på raden.

8. Bohemians – Derry City 1

Vidöppen historia i mitten på tabellen. En seger är ett måste om man vill hänga på topplagen. Derry City är det laget som visat upp bäst form på slutet men Bohemians har en starkare trupp. Lutar åt ettan.