Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Det är nyckeln till att hitta vinnarna

Foto: ALBERTO LINGRIA / BILDBYRÅN

Flera av toppklubbarna har varit ute på äventyr i Europa under veckan.

Hittar man vilka lag som valde att rotera kan det vara nyckeln för att finna söndagens vinnare.

Dagens bästa spel är ett av Italiens formstarkaste lag.

Dagens bästa spel

Hellas Verona – Roma 2

Odds: 1,94

Hellas brukar vara svåra att möta på hemmaplan. Ruegg, Frabotta, Sutalo och Veloso saknas hos Verona. Roma visade styrka senast genom att vinna trots en sämre insats. Roma plockas!

ANNONS: Lämna in expertens spel

Matchlistan

Brighton – Leicester 2

Brighton har ett helt gäng spelare på skadelistan. Jämför man trupperna håller Leicester högre klass. Jag gillar Brighton och sättet laget spelar på, men man ska inte vara favorit i det här mötet.

West Ham – Manchester United 2

Anfallsstjärnan Antonio är fortfarande avstängd för West Ham. Gästerna ser ut att sakna både Rashford och Cavani. Vi kan förvänta oss en stark United-elva trots spel i CL under veckan. Högt odds!

Real Sociedad – Sevilla 2

Sociedad har hela åtta spelare på skadelistan. Namn som Illarramendi, Monreal och David Silva förväntas missa söndagens match. När Sevilla överstiger oddset 3,00 finner jag värde.

Tottenham – Chelsea 2

Tottenham har flera spelare som är tveksamma till spel inför mötet. Så som Spurs uppträtt senaste matcherna har jag svårt att se laget få med sig några poäng från det här derbyt. Given tvåa.

Lazio – Cagliari 1

Skadeläget är allt annat än optimalt hos gästerna. Vi får även sätta frågetecken kring Cagliaris försvarsspel efter deras tre matcher i ligan med nio insläppta mål. Det mesta talar för en Lazio-vinst.

Juventus – Milan 1

Juventus bytte tränare till Allegri i somras men med två förluster och ett kryss på tre första omgångarna har laget inte fått någon drömstart på säsongen. Nyckelmatch för klubben.

Valencia – Real Madrid 2

Real Madrid kommer rotera i sin startelva efter den tuffa matchen mot Inter på bortaplan i veckan. Valencia har imponerat under inledningen av ligaspelet och blir ingen lätt match, kall tvåa...