Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det är en munsbit för ett formstarkt Watford

Foto: PAUL CHILDS / BILDBYRÅN

I Champions League förlitar jag mig på bortalagen. 

Barcelona drar mycket spel just för att man är Barcelona, men spanjorerna har inte bevisat tillräckligt för att vara klar favorit mot ett lag som PSG. 

Liverpool har tappat förtroende på marknaden efter senaste matcherna, Leipzig kan dock vara ett motstånd som passar rätt bra rent taktiskt.

Dagens bästa spel

Liverpool att vinna.

Odds: 2,35

Liverpool behöver ladda om och fokusera på Champions League efter fiaskot i ligan. Det finns vissa tveksamheter kring Leipzigs försvarsspel.


Trippeln

1. Liverpool att vinna.

Odds: 2,35

2. Watford att vinna.

Odds: 2,12

Watfords insats kan inte beskrivas som annat än ett stort utropstecken mot Bristol City. Bristol hade visserligen en del skador men kan man ta med sig den offensiven ska Preston vara en munsbit.

3. Middlesbrough att vinna.

Odds: 1,83

Huddersfield förlorade i helgen mot jumbon Wycombe efter att ha tappat en ledning. Elphick, Koroma och Schindler återfinns på skadelistan. Boro har Browne, Fry och Tavernier skadade.

Trippelodds: 9,11


Tisdagens hetaste matcher

Stoke – Sheffield Wednesday 1

Stokes negativa trend hänger kvar med en seger på 15 senaste matcherna. Sheffield däremot har spelat upp sig och kan mycket väl ställa till det för Stoke. Maenpää och Campbell missar mötet.


Bristol City – Reading 2

Reading har några tunga avbräck med Meite, Araruna, Moore, Puscas och Swift borta till det här mötet. Bristol saknar Walsh, Baker och Weimann. Jämnare än oddsen föreslår i nuläget.


Wycombe – Derby 2

Wycombe vände och vann mot Huddersfield i helgen. Derby fortsätter att visa fin form men gästerna har några spelare borta till det här mötet. Just nu är Derby lite för stor favorit - vidöppet!


Barcelona – Paris SG 2

Neymar missar mötet för PSG vilket är ett enormt avbräck. Sedan Pochettino kom in har PSG stärkt upp defensiven. Barcelona har på sin höjd sett okej ut i ligaspelet. Värdet ligger i bortasidan.


Leipzig – Liverpool 2

Frågetecknen hopar sig kring Liverpool efter tappet mot Leicester i helgen. Leipzig får klara sig utan Forsberg, som dras med en knäskada. Liverpool har rutinen och kvalitén för avancemang.


Luton – Cardiff 1

Cardiff tog sin tredje raka seger senast, men man har haft ett väldigt bekvämt spelschema. Luton på bortaplan är ingen lätt uppgift. Luton har visat sig väldigt solida defensivt - värde i ettan!