Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Degerfors tippas mot överstreckat Mjällby

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Härlig måndagskupong där vi avstår flera av de givna favoriterna för att plocka en mer anonym spik.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 64 rader

Spiken

Jönköping

Jönköpings insats mot Helsingborg förra omgången var ett klart steg framåt. Laget brukar vanligtvis vara väldigt svårslagna på hemmaplan.

Skrällen

Degerfors

Mjällby har inte visat några tendenser till att man ska vara klar favorit, speciellt inte efter förra omgången. Värde i bortasidan!

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 288 rader

Matchlistan

1. Djurgården – Malmö 2

Toppmöte där Malmö ser ut att bli lite underskattade på streckningen. Gästerna har ett stort sparkapital att plocka från hos flera av sina spelare.

2. Mjällby – Degerfors 2

Mjällby har ännu inte gjort mål i serien. I sin senaste insats mot Göteborg visade Degerfors upp det spelet många förväntat sig av laget inför säsongen.

3. Jönköping – Trelleborg 1

Efter en svag start på säsongen behöver Jönköping bärga en seger. Trelleborg har haft ett väldigt lätt spelschema under inledningen.

4. West Bromwich – Wolverhampton 1

West Bromwich slåss för att hålla sig kvar i Premier League medan Wolves inte har något att spela för. Motivation slår klass?

5. Burnley – West Ham 2

West Ham saknar flera nyckelspelare men har ett bättre grundspel än gästande Burnley vilket ska räcka långt. Dawson och Balbuena är tillbaka efter avstängning för gästerna.

6. Sevilla – Athletic Bilbao 1

Sevilla radar upp segrar och kan inte helt räknas bort från titelracet om man skulle vinna i kväll. Athletic har en hög högsta nivå, bortaspelet har dock varit ett problem.

7. Torino – Parma 1

Parma är mer eller mindre avhängda. Deras defensiv den här säsongen har utmärkt sig som ligans sämsta. Torino har en trupp för att ligga högre upp i tabellen.

8. FC Köpenhamn – Århus 1

FCK ska visserligen vara favorit men precis som oddsen påvisar har inte spelet stämt för FCK som ligger först på tredjeplats i den danska ligan. Jämnare än streckningen föreslår!