Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De utlovar ett målfyrverkeri

Skellefteå AIK får jubla igen.
Foto: ERIK SIMANDER / TT / TT NYHETSBYRÅN

Ett tydligt hösttecken brukar vara när torsdagarna är fyllda av SHL och Europa League på kupongen. 

Hemmalagen sätter rubrikerna i SHL medan EL utlovar ett och annat målfyrverkeri.


ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här 

Dagens bästa spel

Rangers – Lyon över 2,5 mål i matchen.

Odds: 1,85

Hagi, Jack och Ofoborh ser ut att missa matchen för Rangers. Hos gästerna saknas Dubois, Kadewere, Pintor och Rene-Adelaide. Rangers övertygade i förra årets upplaga av turneringen.

Matchlistan

Leksand – Rögle 1

Om Leksand kan ta med sig spelet som laget visat upp i CHL blir man ett lag att räkna med. Rögle har en på pappret starkare trupp men det här blir andra raka bortamatchen. Värdet ligger i ettan.


Skellefteå – Frölunda 1

Frölundas premiär målades upp som ett fiasko medan Skellefteå gjorde succé borta mot Djurgården. Sundsvik och Eriksson är frågetecken inför matchen för Skellefteå. Oddset ligger i underkant.


Växjö – Örebro 1

Växjö tappade en 2-0-ledning i premiären på hemmais vilket inte tillhör vanligheterna. Pettersson har lämnat laget men Lycksell har kommt in. Växjö är ett bättre lag och får också tipset här.


Bröndby – Sparta Prag 1

Wikström saknas och Riveros är osäker till spel för hemmalaget. Sparta saknar Höjer och Krejci. Bröndby har varit väldigt ojämna hittills. Det finns kvalité men jag litar inte på danskarna, avslag.


Leicester – Napoli 1

Leicester har dragits med skadeproblem under inledningen på säsongen men deras truppsituation ser allt bättre ut. Napoli kommer från en meriterande seger mot Juventus. Svag fördel ettan.


PSV Eindhoven – Real Sociedad 2

Det är två lag som inlett säsongen starkt, men sett till förra säsongen har Sociedad förstärkt truppen medan PSV blivit något sämre. PSV har blivit lite väl stor favorit på oddsmarknaden, fin tvåa!


Roma – CSKA Sofia 1

Roma är fortfarande obesegrade under Mourinho, men insatsen i helgen kunde varit bättre. Här kan vi förvänta oss att Roma kommer rotera i startelvan. Det bör ändå räcka till en klar hemmaseger.