Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför investerar jag i överspelet

Foto: JENNIFER LORENZINI / BILDBYRÅN

Målfest på den europeiska kontinenten.

Sassuolos styrkor ligger i anfallsspelet.

■■ Afrikanska mästerskapen går in i slutspelsfasen och allt fler spelare börjar hitta hem till sina klubbar igen, men det finns fortfarande några lag som påverkas kraftigt av bortfallen. 

Mötet mellan Palace och Liverpool har starka implikationer på båda lagen med namn som Zaha, Keita, Ayew, Salah och Mane borta.

■■ Dagens tema är mål då jag plockat fram tre överspel på dagens trippel. Den jag ser mest värde i är mötet mellan Torino och Sassuolo och det är också den jag valt ut som dagens bästa spel. Torino stod för en målexplosion i första halvlek mot Fiorentina i sin senaste hemmamatch.

Sassuolo står för en offensiv fotboll och det är ingen hemlighet att deras styrkor ligger i anfallsspelet. Jag tror att vi får se mål åt bägge hållen och väljer att investera i överspelet.

Matchlistan

Arsenal – Burnley 1

Arsenal har det kämpigt på mittfältsfronten med flera spelare borta inför dagens match. Burnley har inte visat någon strålande form men man har fått längre vila. Svagt odds på ettan, avslag.

Crystal Palace – Liverpool 1

Liverpool har matchats hårt senaste tiden med omspelade matcher och cupen. Salah, Mane och Keita saknas fortfarande för gästerna. Palace har Zaha borta. Jag gillar ettan till 5,80.

Leicester – Brighton 2

Det blev förlust mot Tottenham efter ett sent tapp för Leicester men i ärlighetens namn såg spelet inte speciellt bra ut. Skadeläget är bekymmersamt för The Foxes. Passande läge för Brighton, tvåa.

Torino – Sassuolo 1

Torino går in till mötet med tre segrar på sina fyra senaste matcher. Deras försvar ser kassaskåpssäkert för stunden. Nu ställs man dock på en rejäl prövning mot offensivt skickliga Sassuolo - vidöppet!

Chelsea – Tottenham 1

Klubbarna ställdes mot varandra i ett dubbelmöte i cupen för någon vecka sedan. Då vann Chelsea båda matcherna. Tottenham har Son borta, han betyder mycket för deras anfallsspel.

Empoli – Roma 2

Trots att det blev seger förra omgången för Roma så var det inte så att laget glänste direkt. Det har varit ojämna prestationer från Mourinhos sida. Pellegrini och Spinazzola saknas...

Sociedad – Getafe 1

Sociedad kommer från två starka insatser mot Atletico och Madrid som resulterade i två segrar. Monreal, Fernandez och Barrentxea saknas. Getafe har mexikanen Macias borta.

Milan – Juventus 1

Milan har Kjaer och Tomori borta i backlinjen. Mittfältaren Kessie är på afrikanska mästerskapen. Juventus saknar både Chiesa och Bonucci. Milan borde vara större favorit hemma, etta.

Dagens bästa spel

Torino – Sasssuolo över 2,5 mål.

Odds: 1,71

ANNONS: Lämna in expertens spel

Trippeln

1. Torino – Sassuolo över 2,5 mål.

Odds: 1,71

2. Empoli – Roma över 2,5 mål.

Odds: 1,47

3. Leicester – Brighton över 2,5 mål.

Odds: 1,85

Trippelodds: 4,65

ANNONS: Lämna in expertens spel