Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför är oddset på England attraktivt

Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

England har inlett turneringen stabilt, men utan att imponera.

Öppningsmatchen mot Kroatien var en relativt tråkig historia som Sterling avgjorde med matchens enda mål.

Kroatien tycks dock vara svagare i år än många trott och 1-0 var därför kanske inte bländande.

ANNONS: Lämna in expertens spel

■■ Mot Skottland slutade det med 0-0 för Englands del, i en fysisk match kantad av mängder med chanser för bägge lag. Återigen axlade inte England det enorma favoritskap man har vilande över sig speciellt väl.

Det ska dock sägas att under matchens sista halvtimme så var spelövertaget kraftigt i Englands favör och man borde nog fått med sig tre pinnar till slut. 

Harry Kane har dessvärre för Englands del varit iskall under de första två matcherna. Det krävs sannerligen att superstjärnan börjar hitta nätet om England ska nå hela vägen, vilket man faktiskt har trupp nog för att göra i år.

Det kan nu låta som att jag snackar ner England inför matchen mot Tjeckien, men faktum är att jag tror att britterna vinner matchen relativt komfortabelt. Det tjeckiska landslaget har redan överraskat många, och bör redan vara klara för slutspel. 

ANNONS: Lämna in expertens spel

Tjeckien spelar oerhört respektlöst och blåser på med i stort sett alla spelare förutom de bägge mittbackarna så fort man vinner boll. Det är underbart att kika på, men också naivt nu när motståndet når upp i Englands kaliber.

Min syn på den här matchen är relativt klar så här på förhand. Tjeckien fortsätter med sin torpedfotboll och det kommer att straffa sig.

England har kanske hela turneringens bästa lag när det kommer till omställningsspelet och ytorna bör bli enorma för Sterling, Mount, Kane och de andra framåt för England.

Även oddset är väldigt attraktivt. Mot liknande motstånd i Skottland stod engelsmännen i 1,30. Det var absolut för lågt men sanningen ligger nog någonstans mitt emellan. 

Det är dags för Kane att hitta målet, det är dags för England att visa hur bra de förväntas vara. Det är helt enkelt dags för England att ge Tjeckien en rejäl omgång!

Bengt Sonnerts spel

England vinner till 1,65. 

ANNONS: Lämna in expertens spel

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset