Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Danmark kommer få fina kontringslägen

Foto: REUTERS / BILDBYRÅN

Italiens anfall såg riktigt vassa ut borta mot Bosnien. Det överraskade rejält då man inte hade något att spela för. 

Det är samma spelartrupp nu med ett gäng hungriga spelare som förväntas få chansen. Det kan vara värt att blicka mot högre handikapplinor i Italiens favör. 

I den matchen som betyder mest för EM nästa sommar så har jag Danmark som klar vinnare. Bortasegern betalar 2,30 gånger pengarna. 

Irland måste vinna och kommer pressa på vid likaläge i andra halvlek. Då öppnar sig ytor för danskarna att kontra på.

Irland – Danmark 2

Jag utgår från att Schweiz slår Gibraltar med marginal, då behöver Irland vinna mot Danmark för att den sista direktplatsen till EM. Det kommer skapa ytor i andra halvlek för Danmark att kontra på.

Malta – Norge 2

Norge ska försöka rädda det som går från den här kvalgruppen. Efter en fin start så har man tappat poäng i viktiga matcher mot Sverige och Rumänien som visat sig kostsamt. Malta ska dock inte vara några problem.

Spanien – Rumänien 1

Rumänien har inte längre möjligheten att kunna gå om Sverige efter förlusten i fredags. Vi väntar oss en defilering från Spaniens sida där man roterar i laget. Blicka mot handikapplinor i Spaniens favör.

Sverige – Färöarna 1

Janne Andersson har redan sagt att det kommer testas några nya namn i startelvan till det här mötet då man redan säkrat EM-platsen. Det kan vara en fördel med hungriga spelare mot ett lag som Färöarna hemma.

Grekland – Finland 1

Finland säkrade avancemanget till sitt första stora mästerskap någonsin på herrsidan. Det är mycket begärt att kräva att laget ska gå ut och göra någon monsterinsats mot ett Grekland som är erkänt svårslagna hemma.

Italien – Armenien 1

Italien körde över Bosnien i sin match trots rotation i elvan. Det var en insats som gav mersmak. Armenien var direkt svaga hemma mot Grekland. Något annat än en komfortabel hemmaseger skulle vara en överraskning.

Vasco – Goias 1

Öppen historia emellan två mittenlag. Det är bara fem omgångar kvar av serien men det finns fortfarande mycket att spela för hos båda klubbarna. Goias går in till mötet med sex raka bortamatcher utan seger.

Cruzeiro – Avai 1

Redan avhängda Avai möter ett krisande Cruzeiro. Sett till kvalitén i laget ska Cruzeiro ligga på den övre halvan av tabellen, men man har haft förtvivlat svårt att få bollen i målet. Viktig match för att hålla sig kvar!