Damerna laddar för OS – här är dagens bästa spel

Norge firar en seger
Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Full fart i damfotbollen med genrep inför OS-turneringen runt om i världen. Dagens bästa spel går i blågula färger dagen till ära.

Dagens bästa spel

Sverige att vinna.

Odds: 1,53

Sverige spelar med ett enormt självförtroende för stunden och har fått defensiven att fungera. Trots en del avbräck gillas ettan starkt!

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Matchlistan

Ungern – Serbien 2

Serbien går in till mötet med tre segrar på sina fem senaste matcher. Ungern har inte visat upp någon vidare form trots ett relativt behagligt spelschema sett till motståndet. Klar fördel Serbien.

Nordirland – Skottland 2

Nästan hälften av Skottlands spelare kommer från engelska Premier League, ligan som just nu anses vara världens bästa sett till jämnheten. Nordirland spelare håller till på en lägre nivå, tvåa.

Spanien – Belgien 1

Spanien är en nation som tagit stora kliv framåt på damsidan senaste decenniet, vilket inte minst syntes när Barcelona vann Champions League. Belgien är tekniskt skickliga men får det svårt...

Jamaica – Nigeria 2

Nigeria är ett lag med stor potential men precis som stereotypen brukar vara för afrikanska nationer sitter inte det taktiska fullt ut. Backlinjen är ett problem men man ska vara favorit här.

USA – Portugal 1

USA kommer med ett profilstarkt lag som besitter oändliga mängder rutin. Namn som Rapinoe, Alex Morgan, Lloyd och Press finns med i truppen. Portugal befinner sig inte på den nivån ännu.