Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fördel för Chelsea i Londonderbyt

Foto: MATT IMPEY/SHUTTERSTOCK / MATT IMPEY/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Bomben 4, 26 december

Spelstopp: 18.29

■ Arteta lämnade vit flagg i veckan mot City då han valde att ställa upp med B-laget i cupen. Det är ett derby och vi får se vart procenten landar på tvåan men visst ska Chelsea vara favorit. Gästerna har radat upp starka resultat under större delen av hösten. James, Chilwell och Ziyech är uppsatta som frågetecken inför mötet. Arsenal har Xhaka avstängd.

■ Aguero ser ut att vara tillbaka och redo för att starta till det här mötet. City briljerade i veckan då man enkelt avfärdade ett harmlöst Arsenal. Newcastle valde att rotera i elvan mot Brentford i cupen. Newcastles två senaste matcher i ligaspelet har varit allt annat än imponerande.

■ Everton befinner sig på fjärdeplats i tabellen efter segrar mot Arsenal, Chelsea och Leicester. Man får tillbaka Coleman till det här mötet. Även Gomes och James är aktuella för spel igen. Digne och Allan saknas. Sheffield fick med sig en poäng senast mot Brighton vilket får anses vara ett steg framåt, men defensiven ser verkligen inte bra ut i nuläget.

Systemförslaget

A. Arsenal – Chelsea

0, 1, 2 – 0, 1, 3

B. Manchester City – Newcastle

2, 3, 4, 5 – 0, 1, 2

C. Sheffield United – Everton

0 – 2, 3

216 rader