Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De har blivit en riktig slagpåse

Foto: USA TODAY NETWORK / PHILIP G. PAVELY-USA TODAY SPORT SIPA USA

Spännande Europa League-matcher utgör grunden på dagens kupong med flera heta matcher!

Dagens bästa spel

Arsenal att vinna.

Odds: 2,93

Emery ställs mot klubben han fick lämna förra säsongen. Han har ordnat upp Villarreal på ett bra sätt och vi vet sedan tidigare att han är lite av en expert på den här turneringen. Känns öppet inför.

Trippeln

1. Arsenal att vinna.

Odds: 2,93

2. Manchester United att vinna.

Odds: 1,54

United har sprungit riktigt starkt senaste veckorna lite i skymundan. Spelet glänser fortfarande inte men det har visat sig vägvinnande. Tuff uppgift för ett ihåligt Roma-försvar. Ettan liras!

3. Fenerbahce att vinna.

Odds: 2,16

Diego Perotti är det mest noterbara avbräcket hos gästerna. Fenerbahce jagar ligatiteln och har inte råd med fler poängtappat om det ska räcka hela vägen. Formen talar onekligen för tvåan.

Trippelodds: 9,74

Matchlistan

Barcelona – Granada 1

Inga konstigheter här. Granada har tappat formen helt och möter ett Barcelona som radar upp segrar. Man har avgörandet i sina egna händer i titelkampen. En förlust skulle chocka.

Ankaragucu – Gaziantespor 1

Hemmalaget har flera spelare borta till det här mötet. Bland annat saknas avstängde Geraldo. Ankaragucu har haft det svårt att vinna matcher på slutet och är lite för stor favorit i mitt tycke, avslag.

Maritimo – Braga 2

Braga förlorade mot serieledarna Sporting förra omgången men man gjorde ingen dålig match. Offensiven har inte sett riktigt lika vass ut som under första halvan av säsongen. Stark tvåa.

Boston – Buffalo 1

Taylor Hall ställs mot laget han byttes bort från för bara några veckor sedan. Buffalo har blivit en slagpåse i NHL och så som Boston sett ut på slutet talar det mesta för en klar hemmaseger i kväll.

NY Rangers – NY Islanders 2

Rangers kommer från matcher mot Buffalo till att möta ett kompakt Islanders. Det blir som natt och dag i försvarsspelet man ställs mot. Omställningen kan bli kostsam... tvåa!