Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Colorado tippas mot skadedrabbat Flyers

Foto: MARC DESROSIERS / BILDBYRÅN

Spelskickligt Colorado ses med toppchans i sin bortamatch mot ett skadedrabbat Flyers.

■■ Efter en hektisk helg med mycket matcher runt om i Världen är måndagen lite mer av en vilodag med ett sinande utbud. Det finns ett fåtal matcher från den europeiska fotbollen att rikta in sig på där Everton mot Arsenal sticker ut.

Dagens bästa spel är i stället hämtade från NHL som kör på i full fart. Fartfyllda Colorado Ställs mot skadedrabbade Flyers. Hemmalaget har inte alls presterat på den nivån som man hoppats på inför säsongen.

Utan Giroux hade man troligtvis legat sist i ligan. Hemmalaget har hela åtta spelare på skadelistan inför matchen. Det blir en svår utmaning för Flyers att ställas mot detta spelskickliga Colorado med en tunn trupp.

■■ På Bomben räknar jag med en målsnål tillställning i Madrids förorter när Getafe tar emot Athletic. Även Everton mot Arsenal kan bli målsnål då det är två väldigt konservativa tränare, men ska man chansa med högre målantal är det här matchen. 

Slutligen så saknar Torino flera av sina bästa offensiva spelare. Gästerna har haft problem offensivt med att förvalta sina målchanser under säsongen.

Matchlistan

Linköping – Luleå 2

Bäckman, Junland och Maxwell drogs med skadeproblem tidigare för Linköping men med samtliga tillbaka har spelet sett bättre ut för LHC. Styrman är tveksam till spel för Luleå. Målsnålt...

Cagliari – Torino 1

Torino var på väg mot en enkel seger hemma mot Empoli när Singo tog ett rött kort och matchen vände. Gästerna har flera spelare borta och Cagliari visar allt bättre form. Hemmasidan rekas till 3,36

Getafe – Athletic Bilbao 1

Jankto är enda avbräcket hos Getafe. Gästerna saknar Berchiche, Nolaskoain, Villalibre och Vivian. Athletic har inte besegrat Getafe på bortaplan sedan 2016. Tvåan är alldeles för stor favorit.

Everton – Arsenal 2

Det är två sargade lag som kommer från förluster förra omgången. Everton får klara sig utan Rondon, Davies och Calvert-Lewin. För gästerna är Smith Rowe osäker till spel. Underspelet gillas.

Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche 2

Colorado har dragits med en del skadeproblem den här säsongen men man har överlag inte sett lika starka ut som under fjolåret. Även Flyers har varit en besvikelse. Flyers saknar sju spelare.

Washington Capitals – Anaheim Ducks 1

Trots att Washington saknar Mantha, Bäckström och Oshie ligger laget tvåa i den östra konferensen. Det talar om vilken bredd som finns i truppen. Svår uppgift för Anaheim trots fin form, tvåa.

Dallas Stars – Arizona Coyotes 1

Dallas är ett av seriens formstarkaste lag med sex raka segrar efter en trög start på säsongen. Arizona ligger hopplöst sist och det är väntat då det saknas offensiv kvalité hos bortalaget.

Seattle Kraken – Pittsburgh Penguins 2

Pittsburgh befinner sig på en lång bortaresa vilket kan medföra komplikationer men man såg löjligt bra ut mot Vancouver senast. Crosby har varit i storform för gästerna. Stark tvåa!

Dagens bästa spel

Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche 2

Odds: 2,13

ANNONS: Lämna in expertens spel

Trippeln

1. Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche 2

Odds: 2,13

2. Washington Capitals – Anaheim Ducks 1

Odds: 1,77

3. Seattle Kraken – Pittsburgh Penguins 2

Odds: 2,06

Trippelodds: 7,76

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Bomben

A. Everton – Arsenal

0, 2, 4 – 0, 2, 3

B. Getafe – Athletic Bilbao

0, 1 – 0, 1

C. Cagliari – Torino

1, 3 – 0, 2

144 rader, spelstopp 20.44

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag