Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Colombia vinner till spelvärt odds

Foto: LUISA GONZALEZ / REUTERS BILDBYRÅN

Det är premiär för Copa America blandat med en härlig mix av svenska matcher och EM.

Mitt bästa spel för dagen visade fin lagmoral tidigare i veckan och ska ses med goda chanser till seger!

Dagens bästa spel

Colombia att vinna.

Odds: 1,87

Colombia visade fin lagmoral mot Argentina när laget hämtade upp underläge. Munoz är tillbaka från avstängning men James är fortsatt skadad för Colombia.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Matchlista

Värnamo – Trelleborg 1

Värnamo fortsätter att vara väldigt svåra att göra mål på. Det blir lite av en kontrast i spelstilar då offensiva Trelleborg kommer på besök. Värnamo får tillbaka Becirovic till det här mötet.

Brommapojkarna – Piteå 1

BP forcerar genom ligan och ser ut att jogga till sig förstaplatsen den här säsongen. Det skiljer visserligen bara en poäng ner till Sandviken men sett till insatserna har BP varit överlägsna.

Qviding – Trollhättan 2

Trollhättan har varit seriens bästa lag tillsammans med Oskarshamn. Deras anfallare Fellrath toppar skytteligan och har övertygat i spelet. Qviding är inte alls oädla men får tufft motstånd i kväll.

Brasilien – Venezuela 1

Det har varit kaos i Brasilien senaste dagarna med politiska problem som infekterat debatten. Om nu laget väljer att spela under Tite är det den klara guldfavoriten i mästerskapet - klar etta.