Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chelsea är starkt hemma – en given spik på Stryktipset

Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Flera av storfavoriterna underpresterade i helgen och det bjöds på några överraskningar i FA-cupen. Helgens omgång ser på förhand speleggande ut. Manchester United har derbyt mot City i benen och kan tappa poäng mot Norwich.

 

ANNONS: Rygga Expressens vassa spelredaktion på Stryktipset 

Stryktipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Spikarna, skrällarna och tabellerna 

SPIKARNA

Chelsea vinner på Stamford Bridge

2. Chelsea–Burnley    1

Chelsea har varit aningen ojämnt på sistone, men hemma på Stamford Bridge är segerchansen stor mot Burnley. Gästens form är tveksam och insatsen mot ett sargat Aston Villa var inte bra. Chelsea spikas.

Wolverhampton har bra segerchans hemma

6. Wolverhampton–Newcastle   1

Wolverhampton hade ett par bollar i virket mot Manchester United och var det bättre laget efter paus. Newcastle har varit slitet på sistone och avbräcken har varit många. Kommer Wolverhampton upp till sin normalt höga standard bör det bli tre poäng.

West Bromwich längtar efter Premier League

9. Charlton–West Bromwich    1

West Bromwich slog ut Charlton i FA-cupen i helgen och Kenneth Zohore blev matchs ende målskytt. Charlton har tappat efterhand och alla tunga och jobbiga skador har i allra högsta grad medverkat till den dystra trenden. WBA längar efter Premier League och tar ny triumf.

 

ANNONS: Lira med talangfulle experten Jonas Amrouni på Stryktipset 

 

SKRÄLLARNA

Knockat, men inte uträknat

3. Manchester united–Norwich    X

Manchester United kryssade mot Wolverhampton i FA-cupen och får trycka in ännu en match i det omänskliga spelschemat. Paul Pogba och Scott McTominay finns på skadelistan. Stryktipstipparna kommer att tidigt att kryssa för ettan men Norwich har form för att överraska.

Preston kan vinna trots tveksam form

8. Blackburn–Preston2

Blackburn har en del långtidsskadade spelare sedan tidigare. Tongivande Bradley Dack, som starkt bidragit till vinsterna under hösten, spelar inte mer den här säsongen. Preston är bra i grunden. Ta med 1x2.

Luton är piskat att ta poäng

11. Luton–Birmingham1

Lutons defensiv håller inte måttet, vilket 56 mål efter 26 omgångar vittnar om. Ska kontraktet räddas måste nykomlingens försvar förstärkas och man måste börja vinna sina hemmamatcher. Birmingham har en del skador och ett piskat Luton tar sig samman? 

 

ANNONS: Rygga Expressens vassa spelredaktion på Stryktipset