Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bristol får det tufft – bra odds på tvåan

Foto: CRAIG BROUGH / BILDBYRÅN

Toppmötet i Premier League stjäl rubrikerna bland dagens matcher.

Där plockar fram jag fram en klar favorit men dagens bästa spel plockas från The Championship där en bortafavorit står några punkter för högt.

Dagens bästa spel

Bristol City – Fulham 2

Odds: 1,77

Fulham har Cairney, Carvalho, Kongolo och Tete borta. Londonklubben ligger tvåa i tabellen och glänser spelmässigt. Bristol får det tufft att hänga med i gästerna passningsspel. Tvåan gillas!

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Matchlistan

Chelsea – Manchester City 1

Chelsea har inte förlorat mot Manchester City sedan Tuchel tog över som tränare förra säsongen. City saknar Stones och Laporte i backlinjen. Rodri och Gündogan är tveksamma till spel.

Manchester United – Aston Villa 1

Rashford är fortsatt på skadelistan för United. Villa kommer från två hårda matcher mot Everton och Chelsea, gästerna har inte samma bredd som United. Mycket talar för hemmasegern.

Everton – Norwich 2

Everton har en jobbig skadesituation med Richarlison, Calvert-Lewin, Pickford, Delph och Coleman på skadelistan. Norwich har inte imponerat men man får inte ett bättre läge, tvåa!

Leeds – West Ham 1

Öppen historia mellan ett ojämnt Leeds mot ett West Ham som fortsätter att gå starkt. Gästerna vann i Manchester i veckan trots att Moyes valde att lufta sin bänk. Blicka mot överspelet i mötet.

Leicester – Burnley 1

Fofana och Justin saknas för Leicester. Burnley har Long och Stephens borta. Leicester ska vinna den här matchen om man når upp i normal nivå, men spelet har inte sett klockrent ut i år, avslag.

Watford – Newcastle 1

Gästerna saknar fortsatt Wilson och Shelvey är osäker till spel. Newcastle tog en viktig poäng senast men vi sätter frågetecken kring deras försvarsspel. Ettan till 2,32 är dock alldeles för lågt.

Blackburn – Cardiff 1

Dack, Garrett, Rankin-Costello och Wharton missar mötet hos hemmalaget. Cardiff får klara sig utan Davies, Ralls och Tomlin. Cardiff sliter med målskyttet och tenderar att prestera sämre borta.

Sheffield United – Derby 1

Derby befinner sig mitt uppe i en ekonomisk kris som gör klubbens framtid väldigt osäker. Det påverkar spelarna och blir tröttsamt i längden. Sheffield har en passande uppgift här.

Brentford – Liverpool 2

Thiago och Elliott missar mötet för Liverpool. Firmino och Williams är båda tveksamma till spel. Hos hemmalaget saknas Baptiste, Sörensen och Dasilva. Liverpool övertygar och får tipset här.