Brentford är en spelvärd etta

Foto: CRAIG BROUGH / BILDBYRÅN

Nästan hela ordinarie elvan saknas vilket gör ettan till ett hett spelobjekt!

■■ Stormötet mellan Chelsea och United kommer att stjäla rubrikerna under söndagen men dagens mest intressanta match hittar vi på annat håll. Succélaget Brentford tar sig an Everton på hemmaplan. Gästerna inledde säsongen starkt med nya tränaren Benitez men efter skador har satt käppar i hjulet för Liverpool-klubben. Till söndagens match saknas nästan hela ordinarie elvan.

Flera nyckelspelare som Richarlison, Doucouré och Calvert-Lewin saknas för gästerna.

■■ På Bomben är jag övertygad om att Djurgården kommer göra en bättre match än senast mot Norrköping. Varberg är i praktiken redan klara för Allsvenskan och har egentligen ingenting att spela för. Djurgården behöver vinna för att hänga med i guldstriden. Detsamma gäller Malmö borta mot Kalmar men Christiansen är osäker till spel. Kalmar har ett bra grundspel och jag tror inte att hemmalaget kommer att klappa igenom helt.

Degerfors har varit vassa på Stora Valla och är i stort behov av poäng. Det finns spelvärda i höga målantal för hemmalaget.

Matchlistan

Brentford – Everton 1

Oddsen har droppat under veckan på Brentford av förklarliga skäl. Everton saknar Holgate, Richarlison, Calvert-Lewin med flera andra. Skadeläget ställer till det för Everton. Spelvärd etta!

Burnley – Tottenham 2

Burnley saknar Westwood och Tarkowski. För Spurs är mittfältaren Lo Celso tveksam till spel. Det är ett klart bättre Tottenham sedan Conte tog över. Gästerna ska vara favorit - tvåan gillas.

Leicester – Watford 1

Fofana, Justin, Pereira och Tielemans saknas för The Foxes. Watford glänste mot United senast. Sema, Baah, Etebo, Kabasele och N’Koulou är borta för gästerna. Leicester är för stor favorit...

Manchester City – West Ham 1

Lurig match för City efter veckans Champions League. Det var en påfrestande match och nu ställs man mot ett frenetiskt West Ham. De Bruyne saknas fortfarande hos City - avslag.

Milan – Sassuolo 2

Milan kämpade till sig 1-0 borta mot Atletico. Man har gjort några bra matcher den här säsongen men defensiven fortsätter att vara ett frågetecken. Högt odds på Sassuolo.

Chelsea – Manchester United 1

United har sparkat Solskjaer under veckan, Carrick är tillfällig tränare men Rangnick väntas kliva in och ta över. Tills dess är United ett lag i väntans tider. Chelsea har Lukaku tillbaka i spel.

Roma – Torino 1

Roma kommer från två raka segrar. Det minskar pressen på Mourinho efter lagets dåliga inledning i ligan. Villar, Cristante och Spinazzola saknas. Torino har Rodriguez och Verdi på skadelistan.

Napoli – Lazio 1

Lazio har haft svårt med bortaspelet och spelade en tuff match mot Lokomotiv så sent som i torsdags. Napoli saknar flera nyckelspelare som Osimhen, Demme och Insigne. Lutar åt Napoli-sidan här.

Dagens bästa spel

Brentford – Everton 1

Odds: 2,22

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Trippeln

1. Brentford – Everton 1

Odds: 2,22

2. Burnley – Tottenham 2

Odds: 2,02

3. Roma – Torino över 2,5 mål.

Odds: 1,76

Trippelodds: 7.89

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Bomben

A. Djurgården – Varberg

2, 4, 5 – 0, 1

B. Kalmar FF – Malmö FF

0, 1 – 1, 2, 3

C. Degerfors – Norrköping

0, 1, 3 – 1, 3

216 rader, spelstopp 14.59

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag