Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bjuder på jackpotdrag – efter nya vinstsuccén

Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: GONZALO FUENTES / BILDBYRÅN

SportExpressens tipsexperter är stekheta. 

Nu bjuder Simon ”Dybban” Lindell och Jonas Amrouni på varsitt jackpotdrag inför onsdagens Europatipsomgång. 

– Med tanke på att det är flera stora favoriter på kupongen så gäller det att våga gardera någon gigant om det ska bli tal om större pengar, säger ”Dybban”. 

ANNONS: HÄR KAN NI TA RYGG PÅ VÅRA SUPEREXPERTER

Två av Sveriges vassaste spelexperter har toppat formen lagom till det nya året. 

I onsdags gav Simon ”Dybban” Lindells 432-raderssystem 13 rätt och nästan 100 000 kronor tillbaka till de som tog rygg

– Det är alltid trevligt att sätta 13, speciellt på mindre system där dragen verkligen måste sitta för att det ska bli full pott. 2021 har hittills börjat starkt för egen del så det är bara att fortsätta göra jobbet. Poolspel är inget 100 meterslopp utan ett maraton, som jag brukar säga, säger spelproffset. 

Amrouni drog in över 80 000 kronor 

Även tipskollegan Jonas Amrouni har en färsk vinst i ryggen. Så sent som i lördags satte han ”livesystemet” i widgeten under hans tips – som bygger på tipsen han levererar i Stryktipschatten mellan 15.00 – 15.30 på lördagar. 

De som tog rygg på systemförslaget fick drygt 80 000 kronor tillbaka. 

– Att kunna ge tillbaka till läsarna är fantastiskt! När spelen sitter i ett forum som livechatten som är designat för att hjälpa läsarna med bättre insikt och information till spelen blir man ännu gladare. Jag hoppas flera kunde ta del av systemet eller åtminstone dra nytta av informationen i livechatten. 

ANNONS: HÄR KAN NI TA RYGG PÅ VÅRA SUPEREXPERTER

Formstarka experternas jackpotdrag 

På onsdag är det 5,5 miljoner kronor i jackpot på Europatipset. Vi avkrävde de två formexperterna på varsitt jackpotdrag inför omgången. 

”DYBBANS” JACKPOTDRAG:

Match 2: Juventus – Genoa

– Med tanke på att det är flera stora favoriter på kupongen så gäller det att våga gardera någon gigant om det ska bli tal om större pengar. Juventus får inget gratis just nu och fick kämpa för segern, trots en man mer i över en halvlek, mot Sassuolo senast. Nu saknas dessutom en rad spelare, några med Corona medan Dybala och Chiesa är skadade. Dessutom väntar viktig toppmatch i Serie A mot Inter på söndag som prioriteras före Coppa Italia. Ett riktigt miljondrag är alltså Genoa till ynka 3%!, säger ”Dybban”.  

AMROUNIS JACKPOTDRAG:

Match 3: Paris SG – Marseille

– Det är optimistiskt att tro på någon jackpot på onsdagens kupong, men en potentiell kupongrensare som många ser förbi i nuläget är Marseille (9%). PSG har inte alls fått det att stämma spelmässigt under säsongen med tränarbyten och skador, även om det är långsökt tycker jag det finns värde i den låga procenten, säger Amrouni.

ANNONS: HÄR KAN NI TA RYGG PÅ VÅRA SUPEREXPERTER