Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Betis har bra uppgift mot ett skadedrabbat Athletic

Foto: ALBERT GEA / BILDBYRÅN

Vi har plockat med två ”teasers” i form av City och Juventus för att krydda kupongen. Betis är det mest spelvärda draget för dagen till oddset 2,50.

Dagens bästa spel

Manchester City att vinna.

Odds: 1,39

Ett utvilat City förväntas göra processen kort med Aston Villa. Både Grealish och Trezeguet missar mötet med skador. Sanson och Wesley är tveksamma till spel för hemmalaget. Tvåan plockas!


Trippeln

1. Manchester City att vinna.

Odds: 1,39

2. Real Betis att vinna.

Odds: 2,50

Med Capa, Zarraga, Nolaskoain och troligtvis Muniain, borta från spel är det ett sargat och försvagat Athletic som åker till Andalusien för att försöka få med sig poäng. Ettan gillas till 2,50.

3. Juventus att vinna.

Odds: 1,25

Efter att Parma tappade ledning till förlust mot bottenkonkurrenten Cagliari förra omgången är det väldigt lite som talar för att man löser ett nytt kontrakt. Ronaldo är osäker till spel för Juventus.

Trippelodds: 4,34


Tips till onsdagens övriga heta matcher

Tottenham – Southampton 1

Tottenham sparkade Mourinho under måndagen. Vi får se om det har en positiv reaktion på laget. Oavsett saknas Harry Kane, Doherty och Davies hos Spurs. Saints har Romeu på skadelistan.


Levante – Sevilla 1

Sevilla kommer dra väldigt mycket spel med tanke på deras fina form och matchfacit mot just Levante. Levante saknar dessutom några spelare. Jag tycker dock tvåan står lite för lågt här.


Bologna – Torino 1

Medel, Hickey, Santander och Tomiyasu är skadade för Bologna. Det är två formstarka lag som möts där Torino befinner sig i ett mer utsatt läge. Fördelen av hemmaplan väger tungt.


Alavés – Villarreal 1

Villarreal har inte bredden många av de andra topplagen har och man har matchats hårt den här säsongen med ett långt avancemang i Europa League. Jag gillar värdet i hemmasidan, Alavés liras.


Elche – Valladolid X

Båda lagen befinner sig under strecket och är i stort poängbehov. Det är dock så pass jämnt i botten att rädslan att förlora kommer vara större än viljan att vinna. Skador plågar Valladolid inför.