Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Svenska Spel lottar stryktipsmatcher

Foto: ADAM WRAFTER / SVENSKA SPEL

Under fredagsförmiddagen kom beskedet att all engelsk fotboll ställs in i helgen.

Det påverkar även Svenska Spels streckspel stort.

Samtliga matcher på stryktipset lottas – och nio av de 13 europatipsmatcherna. 

Som ett resultat av coronavirusets utbredning har de flesta av Europas fotbollsligor ställt in helgens ligaspel. 

Detta innebär även att samtliga matcher på stryktips- och måltipskupongen samt nio av de tretton europatipsmatcherna ställs in. 

Under fredagseftermiddagen kom Svenska spel med beskedet att samtliga inställda matcher kommer allt lottas.

”Med anledning av att det nu är bekräftat att all engelsk fotboll ställs in till helgen kommer samtliga matcher på Stryktipset och Måltipset att lottas.” skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande. 

Det gäller kring Stryktipset

Vidare skriver spelbolaget vad som gäller om deras streckspel: 

√ Vad gäller poolspelen kommer dessa rättas i enlighet med gällande spelregler. Notera att risken för lottade matcher är väldigt stor. Helgens Stryktipset, Måltipset och Europatipset kommer att rättas enligt gällande regler, även om flera eller samtliga matcher kommer att lottas. Övriga poolspel kommer avgöras enligt gällande regler.

√ Stryktipset, Europatipset, Måltipset, Topptipset, Powerplay, Challenge går alla att annullera fram till spelstopp. Bomben och Matchen går att annullera i 30 minuter efter lagt spel. Flerveckorsspel går ej att annullera. Spel hos ombud måste annulleras i samma spelterminal och samma dag som spelet lagts.