Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Belgien spikas i jakten på jackpotmiljonerna

Foto: GEPA PICTURES/ ANDREAS PRANTER / GEPA PICTURES BILDBYRÅN

Insättningsgränsen fortsätter gälla till sista juni 2021?

Respektera restriktionerna och mörka november. 

Full underhållning i helgens spelsoffa.

Varför ges stryktipsspelare sämre förutsättningar än V75-spelare?

ANNONS: RYGGA SPELPROFFSETS UNIKA ANDELSSPEL 

Nämnde förra veckan att det varit tyst gällande besked om den tillfälliga insättningsgränsen. Att beslut troligen kommer i december. Som ett brev på posten kom i veckan regeringens förslag att insättningsgränsen fortsätter gälla även hela första halvåret av 2021.

Nu remissrunda 14 dagar. Vi hör vad ni säger, men skiter i. Det här är en läggmatch. Redan förankrat med andra partier för majoritetsbeslut. Klubbas första halvan av december.

Välkommen hit-skylten fortsätter alltså sitta uppe hos utländska aktörer som riktar sig mot svenska kunder. Gäller särskilt nätkasinospelare.

Mörka, regniga, november och coronan flammar upp igen som en dåligt släckt skogsbrand. Som gjort för att sitta med spelkuponger i soffan. Speciellt när det är:

Dubbeljackpot på V75 från Romme.

Jackpot på Stryktipset med Nation League-landskamper.

Under söndagen är det bara fortsätta hålla sig inne. Spruckit på stryket? Svenska Spel låter dig vara Lucky Loser och få revansch på landskamperna igen via Europatipset. 

På kvällen vintage-mys med varma smörgåsar, avslutningsrunda i golfens US Masters och amerikanska fotbollen.

Har sagt det tidigare. Spelare är coronaacklimatiserade! Vi är flexibla med spelstopp på Stryktipset för att få rättvisa förutsättningar. Nu kör man återigen spelstopp 15.59 när det är landskamper som startar tidigast 18.00.

Enda matchen man har tillgång till laguppställningar vid spelstopp är en svensk div 1- match som slängts in?! Där också informationen för gemene man är svåråtkomlig.

Hade bara varit att kört sju matcher lördag och sex matcher söndag. Spelstopp lördag 17.59 för att få vissa laguppställningar och eventuellt senast nytt om coronafall och ändringar i lagen. Undantag som gynnar kunderna och omsättning.

Kom inte med tramset att det är lika för alla. Varför ge stryktipsspelare sämre förutsättningar än V75-spelare?

ANNONS: RYGGA SPELPROFFSETS UNIKA ANDELSSPEL 

BORGS TANKAR OM VECKANS STRYKTIPS

VECKANS FAVORITSPIK

Match 3 Tyskland – Ukraina. 

Ska tyskarna ha bra position inför gruppfinalen(?) mot Spanien, borta, på tisdag så är det seger som gäller här. Var ganska klara favoriter mot överraskningen Ukraina redan, men rejält oddsdropp på hemmalaget tack vare coronasmitta i bortalaget gör att jag spikar ettan! Streckade på hela 86%, men chansvärderingen säger 80% så måttligt överstreckad.

VECKANS CHANSSPIK

Match 9 Belgien – England.

Läge för hemmalaget att avgöra den här gruppen och extra prestige när många belgare har eller har haft kopplingar till Premier League. Samtidigt avbräck för England på ett par nyckelspelare och frågetecken på ytterligare spelare. Spikar här Belgien till 48%!

VECKANS SKRÄLLGARDERING

Match 7 Lettland – Färöarna. 

Här är hemmalaget streckade på hela 50% (chansvärdering säger 40%) trots att man inte klarat av att ta en seger på nivå D i Nations League. Färöarna däremot går för gruppseger och det räcker med ett kryss för att ha bra grepp på Malta inför gruppfinal på tisdag. Vinner man (22% på bortaseger) så är gruppen klar. X2 känns riktigt bra!

TÄNK PÅ ATT…

Match 1. Sverige – Kroatien. Hemmanationen behöver troligen vinna med två mål mot Kroatien för att undvika jumboplatsen och nedflyttning. En hel del problem med corona och skador för bortalaget. Många gillar Sverige, men förutsättningarna gör ju att det kan bli öppet spel i andra halvlek om det är lika och kroaterna gillar kontra. 1 2 på kupongen?

Match 2 Portugal – Frankrike. Hemmaspelarna riktigt harmoniska och är väl utan tvekan bäst i Europa nu? Ronaldo extra spelsugen efter ofrivilliga uppehållet. Vill avgöra gruppen här i stället på förlita sig på målskillnad och ha Kroatien borta i sista. Kanonspik?

Match 8 Sylvia – Frej. Hemmalaget har väl spelat bort sina chanser för kval uppåt(?) och nu båda lagen lite i ingenmansland. Många förordar Sylvia som en riktigt bra hemmaspik, men när streckfördelningen säger 67-16-17 och chansvärderingen 56-22-22 så måste alla tecken med på min lapp i alla fall.

ANNONS: RYGGA SPELPROFFSETS UNIKA ANDELSSPEL