Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bayern München spelas – till allt över 1.90 i odds

Foto: ANDREAS GEBERT / REUTERS BILDBYRÅN

Varje tisdag bjuder SportExpressens spelproffs Niklas Borg på sina bästa speltips i tidningen. 

Den här veckan väljer han att lägga fokus på Champions League och den engelska andraligan. 

NIKLAS BORGS KNOCKOUT-TIPS

TYSK VINST ÄR SPELET FÖR MIG

TISDAG. Champions League. Chelsea – Bayern München.
Tungt för de engelska lagen i förra veckans CL-matcher (förlust för Spurs och Pool). De tyska tog däremot storslam i Europabollen, fem segrar. Bayern München inte lika starka som tidigare, men skulle väl parkera på en andra- eller tredjeplats i engelska högstaligan. Chelsea fick visserligen en seger mot ett sargat Spurs i helgen, men Europatoppen? Nej. Kommer spela tysk vinst om bortalaget ger 1,90 eller mer. 

■ ■ ■

FORESTS KRAFT HAR TAGIT SLUT

TISDAG. Championship. Cardiff – Nottingham Forest.

Bara ett par veckor sedan Nottingham var och nosade på tredjeplatsen. La in sin spurt lite för tidigt och nu när ligan går in i slutskedet så har man inget mer att ge. Cardiff kämpar på och man har blivit ett stabilt lag på övre halvan. Och de är mycket svårslagna på hemmaplan (8-7-1).

Jag spelar Cardiff, Draw no bet (nollboll), till 1,75. Insatsen tillbaka vid oavgjort. Högspel.

■ ■ ■

ALLA VILL MÖTA HULL BORTA NU

ONSDAG. Championship. Hull – Barnsley.

Får man välja vilket lag man vill att möta på bortaplan i Championship så tar man Hull just nu. De har bara tagit en pinne på de senaste fem hemmamatcherna. Skador och sålda spelare gör att man bara vill avsluta säsongen. Ligans tre bottenlag har börjat ta poäng och Barnsley kommer från två raka segrar. Bara tre poäng som gäller och jag spelar Barnsley till 2,80

■ ■ ■

TRE TILL SPEL I VECKANS PÅSE

TISDAG. CL. Napoli – Barcelona. Blir inte profet av att säga Messi gillar såna här matcher och kan bli målrikt. Säger inget. Spelar Över 2,75 mål.

ONSDAG. CL. Real Madrid – Manchester City. Gillar City, spelat sen tidigare. Oddsen nedtryckta och med Hazard skadad i helgen tycker jag inte det finns spelvärde på bortalaget.

TORSDAG. EL. Malmö – Wolfsburg. Uppgiften nog för svår för skånelaget och med 2-1 i första blir det nog öppna spjäll. Över 2.5 mål till 2,05.