Barnsley och Swansea har passande uppgifter

Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

Det är full fart i The Championship med näst intill full omgång. 

Swansea och Barnsley är starka favoriter att räkna med.

I den tyska ligan förväntar vi oss mål.

Dagens bästa spel

Swansea att vinna.

Odds: 2,32

Swansea har visat upp en otrolig vinnarmentalitet. Sett till antalet målchanser som laget skapar så ska inte laget ligga så högt upp i tabellen. Ett uddlöst Middlesbrough synas - etta!

Trippeln

1. Swansea att vinna.

Odds: 2,32

2. Barnsley att vinna.

Odds: 1,80

Barnsleys unga trupp blir bara bättre och bättre för varje match som går. I början av säsongen kunde vi se odds upp emot 2,60 i liknande scenario. Passande uppgift för Barnsley till 1,80.

3. Freiburg – Leipzig över 2,5 mål.

Odds: 1,66

Leipzig övertygade när laget vann toppmötet mot Wolfsburg senast. Gästerna saknar Orban, Sabitzer, Halstenberg, Laimer och Szoboszlai till det här mötet. Leipzig känns starkare.

Trippelodds: 7,51

Matchlistan

Burnley – Arsenal 2

Burnley fick in ett tidigt ledningsmål mot Leicester i sin förra match och kunde hålla ut till en poäng. Det är ett svagt och fantasilöst hemmalag. Arsenals formkurva pekar spikrakt uppåt, tvåa!

Mönchengladbach – Leverkusen 1

Gladbach har haft en förmåga att höja sig mot topplagen på hemmaplan. Det här är lite av ett vägskäl för vart deras säsong ska ta vägen, om det ska bli spel i Europa nästa säsong. Lockande odds.

Frankfurt – Stuttgart 1

Frankfurt ligger fyra i tabellen och hade fem raka segrar innan förlusten mot Bremen förra omgången. Laget har visat upp en offensiv som håller yppersta världsklass. Ska vara klar favorit här.

Sheffield United – Southampton 2

Sheffield tog det sista halmstrået i hoppet om ett nytt kontrakt senast då man besegrade ett decimerat Villa på hemmaplan. Skadeläget är fortsatt prekärt i hemmalaget. Fördel Saints.

Brentford – Rotherham 1

Rotherham har fem spelare skadade och Smith avstängd. Gästerna tog en viktig seger mot bottenkonkurrenten Sheffield senast, men formen är svag. Brenford saknar fortsatt Jansson i backlinjen.

Bristol City – Queens PR 2

Bristol har fallit igenom helt hållet under andra halvan av säsongen. I höstas gick alla resultat med klubben men det har vänt nu. Bristol har fortsatt Baker och Weimann på skadelistan. QPR tippas.

Coventry – Derby 2

Två defensivt starka lag där krysset ligger nära till hands. Båda behöver poäng för att hålla sig borta från strecket. Det är anmärkningsvärt att Coventry går in som favorit, värdetvåa!

Millwall – Blackburn X

Blackburn dominerade andra halvlek borta mot Reading förra omgången men hade svårt att komma till offensivt. Millwall är inte heller något lag som spelar någon totalfotboll, målsnålt...

Norwich – Luton 1

Norwich har en del skador där mittfältaren Cantwell sticker ut mest. Laget radar annars upp segrar och både Pukki och Buendia visar storform för kanariefåglarna. Avslag på oddset.

Preston – Bournemouth 2

Bournemouth fick tillbaka Solanke senast och har en trupp som ska vara med i toppen av The Championship. Preston är väldigt ojämna, men har en hög högsta nivå. Värdet ligger i tvåan.

Reading – Sheffield Wednesday 1

Reading har sett väldigt stabila ut senaste veckorna utöver plumpen i protokollet borta mot Wycombe. Sheffield har en högre kapacitet än laget visar upp men ettan gillas till 1,80.

Stoke – Wycombe 1

Stoke saknar flera ordinarie spelare till det här mötet. The Potters har varit ojämna hela säsongen och det känns verkligen inte befogat att spela ettan till under 1,65. Svagt odds på Stoke...