Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Atalanta är en favorit i fara nu

Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN

Hemmabetonad kupong där vi garderar flera av de stora favoriterna.

Leicester gillas som ett spikförslag medan Atalanta är en favorit i fara.

ANNONS: Lämna in expertens system på 64 rader 

Spiken

Leicester

Leicester vann i cupen men behöver studsa tillbaka efter två raka förluster i ligan. Trots att WBA visat gryende form på slutet ska Leicester vara numret för stora på deras hemmaplan.

Skrällen

Celta

Sociedad har flera nyckelspelare borta inför det här mötet och formen är tvivelaktig. Cuptiteln har redan gjort säsongen historisk för Sociedad.

ANNONS: Lämna in expertens system på 64 rader 

Matchlistan

1. Leicester – WBA 1

När lagen möttes tidigare under säsongen vann Leicester enkelt med 3-0 på bortaplan. Jag tror vi kan komma att få se något liknande ikväll.

2. Roma – Atalanta 1

Roma saknar visserligen en hel del spelare men det är två jämna lag kvalitetsmässigt. Att Atalanta ska gå in till mötet som klar favorit köper jag inte.

3. Napoli – Lazio 1

Två jämna och formstarka lag som har allt att spela för i ligan. Det känns jämnt och ovisst, tidig gardering på kupongen.

4. Atletico Madrid – Huesca 1

Det blev islossning för Atletico Madrid förra omgången men det finns fortsatt vissa frågetecken kring anfallsspelet, speciellt med Joao Felix och Suarez borta.

5. Granada – Eibar 1

Granada kan lägga fullt fokus på ligan nu efter uttåget ur Europa League. Granada behöver ytterligare några poäng för att säkra kontraktet.

6. Sociedad – Celta 1

Svårbedömd match med ett Sociedad där formkurvan pekar neråt. Skador fortsätter att plåga hemmalaget vilket gör att jag vill ta med flera tecken på raden.

7. Barcelona – Getafe 1

Barcelona har sett riktigt bra ut senaste veckorna och ska vara klar favorit men streckningen är inte speciellt tilltalande. Getafe har potentialen att kämpa till sig poäng.

8. Midtjylland – FC Köpenhamn 1

Midtjylland är laget som sett bättre ut av de två under säsongen. Det finns en grundidé som fungerar bättre, man är vassare på fasta situationer och framförallt har man en bättre defensiv.