Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Arsenal–Napoli: Allt som du måste veta

Foto: CIRO DE LUCA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Match: Arsenal mot Napoli

Liga: Europa League

Hemmaarena, ARSENAL: Emirates Stadium 

Arsenal mot Napoli – så ser du matchen 

Så ser du matchen på tv och stream: Kanal 9 och Eurosportplayer

Matchstart: 21.00

Skador och frånvaro, Arsenal: Det finns tvivel kring Koscielny och Xhakas deltagande. Det är två spelare man gärna vill ha tillbaka efter hur laget presterade i söndags. Bellerin, Holding och Welbeck är långtidsskadade sedan tidigare.

Skador och frånvaro, Napoli: Albiol är skadad. Ospina och Diawara är också skadade men kan vara aktuella för truppen. Båda är uppsatta som tveksamma.

Förutsättningar Arsenal mot Napoli

Förutsättningar: Det är första mötet av två i Europa Leagues kvartsfinaler.

JONAS AMROUNIS spelanalys: Arsenal tog ett steg tillbaka efter den svaga insatsen mot Everton i kampen om spel i Champions League nästa säsong. Den här säsongen har man varit klart bättre i hemmaspelet. Totalt har laget förlorat tre av 26 hemmamatcher, förlusterna har kommit mot City, United och Tottenham. Napolis form är inte vad den en gång var. Defensiven ser inte lika säker ut, anfallet saknar pondus och kreativiteten kommer och går.

Spelförslag: Det är många som förväntar sig en målfest ikväll. En person som inte gör det är Ancelotti. Han vill stänga butiken och få med sig ett resultat man kan dra nytt av i Neapel. Arsenals förmåga att göra mål mot den här typen av motstånd går att ifrågasätta. Mycket talar för att vi får se en låst match med färre målchanser än vad som förutspås. Under 2,5 mål i matchen ger oddset 2.10.