Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Allt du behöver veta inför storlagens matcher idag

Foto: BPI/REX/SHUTTERSTOCK / BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX/SHUTTERSTOCK

Matcher: Liverpool - Manchester Newcastle

Liga: Premier League

Hemmaarena: Anfield 

Liverpool – Newcastle

Förutsättningar: Ett skadedrabbat Newcastle åker till Liverpool för att ta sig an serieledarna.

Skador och avstängningar, Liverpool: Liverpool: Ytterbacken Clyne och målvakten Alisson Becker saknas. Naby Keita är tveksam.

Skador och avstängningar, Newcastle: Gästerna får klara sig utan Carroll, Saint-Maximin, Longstaff, Gayle och Lejuene. Även Yedlin och Ritchie ser ut att missa mötet.

Analys: Det är inte mycket som talar för att Newcastle ska få med sig några poäng. Det gjorde det visserligen inte heller när man åkte till Tottenham. Om vi använder fjolåret som referensram så vann Liverpool båda matcherna med målskillnaden 6-2.

Spelförslag: Poängskörden har varit snål under inledningen men det har varit idel jämna matcher för The Magpies. + 2.0 Asian HCP ger oddset 2.06.

Manchester United – Leicester

Förutsättningar: United har gått tre raka matcher utan seger och pressen ökar allt mer på Solskjaer. Rodgers Leicester har byggt vidare på succén från andra halvan i fjol och är fortfarande obesegrade.

Skador och avstängningar, Manchester United: Shaw, Bailly och Fosu-Mensah saknas. Pogba och Martial är tveksamma till spel. Lingard hoppas kunna delta trots sjukdom i veckan.

Skador och avstängningar, Leicester: Enda avbräcken hos gästerna är James och Amartey.

Analys: United har inte fått spelet att stämma. Laget hade kunnat haft någon mer poäng och förtjänade inte att förlora hemma mot Palace exempelvis. Leicester har spelat en strålande fotboll som blir svår att matcha för hemmalaget.

Spelförslag: Oddset på bortasegern lockar. Gästernas kontringsspel är sylvasst samtidigt som vi kunde se vart Palace hittade hålen i Uniteds försvar. X2 betalar drygt dubbla pengen tillbaka.

 Fiorentina – Juventus

Förutsättningar: Ett stort hatmöte, framförallt för La Viola-fansen. Fiorentina är fortfarande utan seger i seriespelet.

Skador och avstängningar, Fiorentina: Benassi och Rasmussen är båda tveksamma till spel.

Skador och avstängningar, Juventus: Perin och Chiellini är långtidsskadade. Pjaca och De Sciglio är övriga spelare som saknas.

Analys: Det har varit målfester i Fiorentinas två inledande matcher. Frågetecknen hopar sig kring försvaret. Nu ställs man mot ligans kanske bästa offensiv. Juventus har inte imponerat men står ändå med maximala sex poäng.

Spelförslag: Det är inte alls ovanligt att vi får se mål i det här mötet senaste säsongerna, med den starten Fiorentina haft känns det mer eller mindre som en garanti. Över 2,5 mål i matchen spelas till 1,72.