Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allsvenska matcherna är svårlösta på förhand

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Topptipset.

Spelexpert: Eskil Hellberg

Spelstopp: 14.59.

1. Bournemouth–Everton 2

Everton besegrade ett flitigt matchande Wolverhampton före uppehållet. Bournemouth har varit hårt plågat av skador inledningsvis och saknar alltjämt många spelare. Det är osäkert om Lewis Cook, Lloyd Kelly och Simon Francis spelar. X2.

2. Watford–Arsenal 2

Ytterst betydelsefulle Troy Deeney saknas igen i Watford. Dessutom är det tveksamt om Craig Cathcart är redo för spel. Arsenal gjorde en bra insats senast. Hector Bellerin och Kieran Tierney är på gång men inte redo för spel än. Rob Holding gör comeback?

3. Hammarby–IFK Göteborg 1            

Hammarby föll mot IFK Norrköping senast men har varit oerhört bra de senaste månaderna. Nikola Djurdjic är avstängd och David Fällman spelar troligen inte. ? för Alexander Kacaniklic.

4. Häcken–AIK X

Häcken fick kämpa för att besegra AFC Eskilstuna näst sist. På hemmaplan är man svårflörtat. Dock har man svårt för AIK. Bortalagets Enock Adu är avstängd. Gulddrömmen lever efter segern senast. Ta med alla tecken.

5. Malmö FF–IFK Norrköping              1                

Efter förlusten mot Djurgården var MFF nästan uträknat i guldstriden. Men eftersom AIK sänkte Djurgården senast lever hoppet. IFK Norrköpings offensiv är vass. Kalle Holmberg saknas. Etta. 

6. Celta–Granada 1                                

David Costas och Rafinha saknas i hemmalaget. De senaste insatserna har varit positiva. David Juncàs medverkan är osäker. Granada har en del skavanker i truppen. Celta är befogad favorit hemma.

7. Valladolid–Osasuna 1                       

Valladolid spelar säsongens första hemmamatch och brukar inte bjuda gästerna på mycket. Javi Moyano är tillgänglig för spel. Osasuna kommer från oväntad poäng. Utgångsetta. 

8. Real Betis–Getafe 1

Real Betis reste sig snabbt efter smällen mot Barcelona. Rutinerade Cristian Tello         är skadad. Getafe  håller tummarna för att Vitorino Antunes och Mathias Olivera finns tillgängliga för spel. Etta.

Systemförslaget

1. Bournemouth–Everton                  X               2

2. Watford–Arsenal                                               2

3. Hammarby–IFK Göteborg               1               X               2

4. Häcken–AIK      1               X               2

5. Malmö FF–IFK Norrköping              1               X                

6. Celta–Granada 1                                

7. Valladolid–Osasuna         1                                

8. Real Betis–Getafe             1               X

72 rader